5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE VESTI SA MARAKANE: Utakmica se ne odlaže, Delije postavljaju koreografiju!

Objavljeno: 02.07.15 u 13:05

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je na stadionu „Rajko Mitić“ pronađena neaktivirana bomba, policija je uklonila eksplozivnu napravu, a po poslednjim informacijama meč između Crvene zvezde i Kairata će biti odigran kako je i planirano od 20.45.

Policija je izdala kratko saopštenje povodom jutrašnjeg dešavanja u kome se navodi:

– Prilikom redovne kontradiverzione kontrole, zbog večerašnje utakmice, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu na stadionu ‘Rajko Mitić pronašli su zarđalu ručnu bombu. Eksplozivna naprava se nalazila na krovu iznad severoistočne tribine. Preneta je na bezbedno mesto, radi uništenja. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Kairata neće biti odložena zbog nemilog događaja, o čemu svedoči i to da su Delije na severnoj tribini i postavljaju koreografiju. Takođe, nezvanično gosti se nisu uplašili vesti o bombi i za su da se meč odigra u predviđenom terminu.

Odložena je samo Skupština Crvene zvezde zbog nedostatka kvoruma. Kako je predsednik tog tela objasnio članovi su na odmorima, te je nova sednica zakazana za 15 dana.

0
0

5 Komentara

  1. „Odložena je samo Skupština Crvene zvezde zbog nedostatka kvoruma. Kako je predsednik tog tela objasnio članovi su na odmorima.“
    Pa strasno.Klub igra jako bitnu utakmicu,a oni na odmoru.Bre Musavi,razjebite tu bandu.
    Grobar sam,ali ovo je tuzno,cak i za mene.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bomba je verovatno bacena sa spoljne strane stadiona u nameri da se prebaci na tribinu, hvala Bogu neuspesno. To se desilo ko zna kad, cim je bomba zardjala, znaci da policija nije bila revnosna u prethodnim pregledima.Mislim da treba vise da se pozabave radom policije i redara na stadionu nego samom zardjalom bombom u ovom trenutnku!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja iako sam kupio karte za sebe i za decu ne idem! Navijacu za moj klub ali iz stana jer ovo mi ne sluti na dobro. Napred CZ

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter