5
Evropske lige

‘MESI, RONALDO, DŽORDANE GDE STE SAD?’ Bejl demonstrirao vanserijski fudbalski talenat (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.15 u 09:40

Još uvek zvanično najskuplji fudbaler planete zemlje, Garet Bejl, prošle sezone bio je u centru pažnje uglavnom zbog nekoliko stvari.

Najpre: njegove bledunjave partije na terenu iziskivale su oštre komentare španskih „majstora od pera“ koji se nisu libili da na bace drvlje i kamenje po ovom igraču.

Kao direktna posledica njihovih pisanija, navijači Reala u nekoliko navrata želeli su da „vaspitaju“ Velšanina čiji su autmobil često presretali i verbalno mu pretili.

Činjenica da nije „popio“ batine u Španiji još uvek, sigurno jeste nešto što može da obraduje samog Gareta Bejla.

Naravno, zbog svega navedenog mnogi ljubitelji fudbala širom globusa zapitali su se logičnu stvar: „vrede li njegove dve noge više od 100 miliona evra, kada još mnogi kažu da su to dva „debla“, a ne dve noge pune osećaja?“.

Odgovor na to pitanje daje sam Garet Bejl. I demantuje sve one koji smatraju da osećaja nema. I to na najlepši mogući način…

(instagram.com/rldesignz)

0
0

5 Komentara

  1. srednja skola, sedim na velikom odmoru oko pola igralista gledam kako igraju ljudi basket, pobegne im lopta dodje do mene, ja ustanem sa stepenice, sutnem onako iz ruke i sa pola bez koske. Svi kao fazon „ma daj mani se, usralo te“ ……Lik mi baci loptu ponovo:“ajde opet ako nije user“ ja je sutenm i ubacim opet sa istog mesta indenticno ………….. to cu pamtiti do kraja zivota, useri nevidjeni ali 2 puta za redom, onako nonsalantno u fazonu, ma to radim svaki dan

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja mislio bog zna sta je sad uradio kad on ubacio loptu u kos -.- ovo moze svako ko imalo zna da igra fudbal,a ovo sigurno nije iz prve ubacio 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter