0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Došli smo da pobedimo u ‘prvom poluvremenu’!

Objavljeno: 01.07.15 u 20:56

Fudbaleri Čukaričkog nalaze se u Sloveniji gde u četvrtak sa početkom u 20 časova igraju meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Domžala.

Od specijalnog izveštača iz Slovenije – „Brđani“ biju prvu ovosezonsku bitku i to evropsku. Protivnik je za poštovanje, jedan od najboljih slovenačkih klubova Domžale. Veliki respekt prema rivalu gaji i trener Čukaričkog Vladan Milojević, koji je na konferenciji za novinare istakao da očekuje lepu utakmicu, punu prilika, jer se radi o dve veoma ofanzivne ekipe.

– Izvukli smo jako ozbiljnog protivnika. Da se ne ponavljam, bez obzira sto su završili treći u slovenačkom prvenstvu oni su u prva dva tima u Sloveniji. Po mojim informacijama imaju tim koji je dve godine zajedno. To je pokazatelj koliko je klub ozbiljan. Bez obzira  na sve radujem se duelu, igraju jako lep fudbal i mislim da smo spremni da se suprotstavino jako dobrom rivalu – rekao je Vladan Milojević i nastavio:

– Respektujemo Domžale, ali nemamo razloga da se plašimo. Ovo je prvo poluvrmeene, drugo je u Beogradu. Prednost, blagu, bih dao Domžalama, jer znaju da igraju internacionalne utakmice. Dolazimo sa priprema iz Austrije, dobro smo se pripremili i mislim da spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu.

 Čukarički ima kadrovskih problema, pošto će meč najverovatnije zbog povreda da propuste Obeng Regan i Nikola Stojiljković.

– Imali smo peh sa Reganom, imao je hiruršku intervenciju zbog kožne infekcije, tako da je u nedelju hospitalizovan. Ima poštedu sedam dana od treninga i sutra necć biti u timu, ali hoće za revanš. Što se tiče Stojiljkovića, on je u sastavu, ali jos nisam odlucio da li će početi na terenu ili na klupi, odlučicu pred samu utakmicu – odgovorio je Milojević.

 Vladan Milojević nije želeo da prognozira ishod sutrašnjeg duela.

– Poštujemo protivnika i nisam od onih koji će bilo sta reći o krajnjem ishodu. Igraćemo našu igru, dve su utakmice, daćemo sve od sebe i kad se utakmica završi videćemo šta ćemo uraditi. Oni će dati maksimum da pobede nas, mi ćemo njih i to je čar fudbala – zaključio je Milojević.

Na šefa struke Čukaričkog nadovezao se kapiten Igor Matić.

– Slažem se sa šefom da smo izvukli jako ozbiljnog protivnika. Upoznali smo se sa njihovim kvalitetima, ozbiljna su ekipa, čvrsta, organizovana i ocekuje nas neizvesna utakmica. Imamo svoje nade i želje i potrudicemo se da iz ovog dvomeča izađemo kao pobednici. Sigurno neće biti lako i prepuštam im ulogu favorita – rekao je Igor Matić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter