0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI: Staniša Mandić se priključio pripremama u Austriji

Objavljeno: 01.07.15 u 11:49

Sve planirano i zamišljeno u Austriji je i ostvareno, tako da je ekipa Čukaričkog u jednom odličnom raspoloženju jutros oko devet časova rekla zbogom Vindišgaršetnu i „Dili“ hotelu. Posle četvoročasovnog puta ekipa Čuke stigla je u Ljubljanu. Vrlo brzo semestila se i u novi hotel „Plaza“ i oko 17 sati otišli na prvi od dva treninga koliko će ih ekipa imati do utakmice protiv Domžala. Kasnije, ekipi se priključio i „zlatni Orlić“, Staniša Mandić

Za danas je odabran teren fudbalskog kluba „Radomlje“ koji je na dvadesetak minuta vožnje od glavnog grada Slovenije

Trening je protekao uobičajno, izuzev toga što je morao da u jednom trenutku i to krajnje opravdano, na kratko bude prekinut. Stigao je zlatni omladinac sa Svetskog prvenstva Staniša Mandić. Dobio je višeminutni aplauz, čestitke i pozdrave klupskih saigrača zbog velikog uspeha koji je ostvario sa reprezentacijom Srbije na planetarnom šampionatu igrača do 20 godina.

– Stvarno mi je drago što ih ponovo sve vidim. Iskreno, nisam stigao da se mnogo odmorim. Posle svega u Beogradu, otputovao sam u Herceg Novi na tri dana i bukvalno nisam znao gde ću pre. Onda i doček u Trebinju – rekao je Mandić i dodao:

 Sve je to baš prijalo, ali na neki način sam se dodatno umorio. Imao sam svega nekoliko treninga posle šampionata čisto da se preznojim i čini mi se da mišići nisu stigli da se odmore. Šta još da kažem osim da je uživanje na svakom mestu gde se pojavim. U rodnom gradu su me sačekali i bilbordi sa čestitkama… Jednostavno govoreći divno – istakao je Mandić.

Čukarički će sutra od 20 časova trenirati na stadionu Domžala. Pola sata pre toga je konferencija za štampu na kojoj će se novinarima obratiti šef stručnog štaba Vladan Milojević i kapiten Igor Matić. Prema poslednjim informacijama, za utakmicu vlada veliko medijsko intersovanje, a direktan prenos, kao što je već objavljeno, biće na kanalu SK 3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter