0
Evropske lige

MAMINJO POMERA GRANICE: Dinamo ostvario najveći transfer u istoriji hrvatskog fudbala!

Objavljeno: 30.06.15 u 23:09

Fudbalski klub Dinamo doveo je Marka Roga, dosadašnjeg fudbalera Splita, za čak četiri miliona evra, što je najveći transfer u istoriji hrvatskog fudbala.

Zdravko Mamić, prvi čovek kluba sa ‘Maksimira’, još jednom je pokazao da itekako ume da plati za dovođenje igrača, isto kao što ume da ih proda. Njegov novi biser jeste Marko Rog, dosadašnji igrač Splita, kojeg je rezervisao odmah posle prvenstvene utakmice između Splita i Dinama i sada ga doveo na ‘Maksimir’ za neverovatnih četiri miliona evra.

– Za nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo. Presrećan sam! Ovo mi je velika pohvala, znam da je u Dinamu sjajna konkurencija i da su u svlačionici sve redom odlični igrači, ali ako su se odlučili za mene onda sigurno misle da u Maksimiru ima mesta za mene. Tako razmišljam i ja, cenim svakoga, ali verujem u sebe i svoje mogućnosti i jedva čekam prvi trening i utakmice – izjavio je Rog za Dinamov klupski sajt.

Rog je karijeru počeo u Varaždinu, a zatim je kao supertalenat prešao u Split.

– Mnogo puta sam rekao da detaljno pratimo našu ligu i kada se pokaže igrač koji kvalitetom na terenu i van njega odgovara kriterijumima Dinama onda reagujemo. Marko je sigurno taj igrač, ja mu želim puno sreće i zdravlja i pre svega dobrodošlicu u naš klub – trener i sportski direktor Dinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter