1
Fudbal

DOVIĐENJA: FIFA izbacila Barbados iz kvalifikacija za SP 2018. godine

Objavljeno: 30.06.15 u 11:51

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) odlučila je da diskvalifikuje fudbalsku reprezentaciju Barbadosa iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Selekcija Barbadosa je izbačena zbog toga što su čelnici ondašnjeg Saveza odlučili da koriste fudbalera koji je bio pod suspenzijom.

Umesto Barbadosa u nastavku kvalifikacija nastupiće Aruba. FIFA je poništila pobedu nad Arubom sa 1:0 u drugoj utakmici druge runde Konkakaf kvalifikacija, u meču koji je bio odigran 14. juna.

Barbados je u prvom susretu pobedio sa 2:0, ali je na tom susretu igrao Hadan Holigan, koji je morao da preskoči utakmicu zbog žutih kartona.

Arubi je dodeljena trijumf za zelenim stolom od 3:0 službenim rezultatom i ta selekcija će igrati u trećoj fazi kvalifikacija.

0
0

1 Komentara

  1. Ok ako je ovo razlog za izbcivanje sa SP,e sad da vidimo kako ce sa hrvatima da postupe posto je kukasti krst daleko veci prestup od ovoga msm da ce kao i uvek politika da umesa prste ako ima i malo pravde trebaju i njih da izbace sa evropskog!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter