5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

CRNO-BELI KRENULI U SLOVENIJU: Pun autobus igrača, ali samo dva napadača

Objavljeno: 29.06.15 u 10:08

Fudbaleri Partizana danas kreću put Slovenije gde će na Pohoriju odraditi završni deo priprema pred start nove sezone i kavlifikacija za Ligu šampiona.

Zoran Milinković je u autobusu napravio mesta za 26 igrača. Na spisku su Živko Živković, Milan Lukač, Filip Kljajić (golmani), Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Gregor Balažic, Branko Ilić, Fabrisio Dornelas, Lazar Ćirković, Miloš Ostojić, Nemanja Petrović, Miroslav Bogosavac (defanzivci), Darko Brašanac, Marko Jevtović, Saša Lukić, Nemanja Glavčić, Saša Ilić, Stefan Babović, Nikola Ninković, Petar Grbić, Predrag Luka, Ivan Petrović, Marko Golubović, Nenad Marinković (vezisti) i Valeri Božinov i Nemanja Kojić (napadači).

Na spisku se može videti da Partizan u Sloveniju vodi samo dva napadača, što bi mogao da bude problem za trenera Zorana Milinkovića. Naime, preostala dva napadača Nikola Trujić i Ivan Šaponjić će se zbog obaveza u reprezentacijama kasnije priključiti timu, baš kao i Andrija Živković.

Crno-beli će na Pohoriju odigrati dva prijateljska meča protiv Rudara iz Velenja i Tereka iz Groznog.

0
0

5 Komentara

  1. Ljudi, šta vam je? Bitnije je da se reši pozicija ofanizvog veznog nego napadača. Istina je da je Kojić drvo, ali imamo Šapu koji se još nije uključio i Božinova koji je u dosta dobroj formi.

    0
    0
    Odgovori
  2. bože mili s kojiće napadamo ligu šampiona koliko se sjatilo sponzora u klub da ni prave igrače da dovedu.a ovi ni kinte nemaju doveli igračine e jadna li je i uprava naprednjačka pa recite usli sponzori po direktivi da bi se prao novac za sdcz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter