1
Evrokupovi

ČEH POTPISAO ZA ARSENAL: Mislio sam da ću završiti karijeru u Čelsiju, ali…

Objavljeno: 29.06.15 u 17:20

Arsenal je objavio da je potpisao ugovor sa dosadašnjim golmanom Čelsija Petrom Čehom.

Čeh je proveo 11 godina sa Plavcima, osvojio četiri titule, četiri trofeja u FA kupu, tri Liga kupa, Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Prošle sezone nije mnogo branio, a sada je u novoj sredini.

– Mislio sam da se ovo nikad neće desiti, ali je vreme da se oprostim od Čelsija, kluba za koji sam živeo svakog minuta od dolaska u julu 2004. godine, kluba u kojem sam mislio da ću okačiti svoje rukavice o klin i u njemu završiti karijeru. Ali, život ponekad ne ispadne onako kako ste vi mislili -napisao je Čeh u dpismu upućenom klubu i navijačima.

– Prošlog leta stvari su se promenile i shvatam da nisam bio prvi izbor na mestu golmana, ali sam osetio da nije pravo vreme da odem. Tokom sezone mi je bilo jasno da se moja situacija neće promeniti i znam da nisam u fazi karijere u kojoj bih želeo da sedim na klupi i zato sam se okrenuo novim izazovima – zaključio je Čeh.

Za njega kreće novo poglavlje.

– Uzbuđen sam zbog prelaska u Arsenal i ne mogu da dočekam okupljanje. Imam istu posvećenost fudbalu, motivaciju i glad za uspehom kao na početku karijere i volim izazove koje donosi kvalitet igrača protiv kojih igrate u Premijer ligi -istakao je Čeh.

Arsen Venger je zadovoljan zbog dolaska iskusnog golmana.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter