3
Domaći fudbal

PRAVO REŠENJE: Partizan dovodi igrače iz Bundeslige

Objavljeno: 27.06.15 u 09:55

Šampion Srbije, ekipa Partizana  uključio je turbine i sprema se za pohod na Ligu šampiona.

Radi se vredno u sportskom sektoru, na terenu i van njega. Crno-beli su ovog leta ostali bez dvojice zadnjih veznih, pa je uprava pod oznakom hitno morala da pronađe adekvatne zamene.

Najnovije želje uprave kluba su bivši fudbaler Vojvodine, sada član Ajntrahta Slobodan Medojević, kao i Branislav Jovanović iz Hapoela, saznaju Novosti.

Kao što je navedeno, vezni red je ostao upražnjen posle odlazaka Nikole Drinčića i Saše Markovića, pa su se ova dvojica igrača nametnuli kao mogući supstituiti.

Čelnici „Parnog valjka“ već su rešili određena pitanja dolascima Marka Jevtovića, Valerija Božinova i Nikole Trujića, pa su se okrenuli fudbalerima iz sredine terena.

Trener „crno-belih“ Zoran Milinković je dao odobrenje da se dovede zadnji vezni, a prioritet su srpski igrači.

Slobodan Medojević je bivši kapiten i dete Vojvodine koji karijeru gradi u Bundesligi. Iako se nije naigrao u Volfzburgu, a još manje u Ajntrahtu, pitanje je da li klub iz Humske može da ga priušti.

Drugi pik je Branislav Jovanović, koji je već nastupao za Partizan u sezoni 2009-10, ali se nije preterano isticao.

0
0

3 Komentara

  1. @delija-UB Tebi momče treba stručna pomoć. Vrati se u realnost, a ona je u prostorijama tvog kluba. Seti se ko ti je sve prošao kroz upravu i šta je sve radio. A što se tiče Partizana, ne bih da ti objašnjavam, ne možeš ti to realno i pošteno sagledati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lako je nk partizanu kada je državni projekat godinama ! Krade titule, otima igrače, šta sve nisu radili, a optužuju ZVezdu koja je u dugu 40 miliona jer DRŽAVA NIJE Htela ni dinara da joj da, jer je sve pare gurala u svoj projekat ! Zvezdin sponzor je privatna firma, a partizanovi sponozori su telekom, EPS-nekada zvanični , sada nezvanični sponzor ( struja poskupljuje od 1.avgusta zbog ovih pojačanja ) i to treba narod da zna !!! Od kojih para je napravljen TELEOPTIK !? A gde su silni novci od transfera igrača partizana !? jel sme neko da proveri na koji način su „osvajali“ titule , MATEUS je objasnio, ali DRŽAVA neće da dira SVOJ PROJEKAT !!! BRUKA I SRAMOTA, ali idu izbori….samo polako !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter