0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKO IVANIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Vojvodina se oglasila povodom toga!

Objavljeno: 27.06.15 u 15:13

Danima, čak i nedeljama se u srpskoj javnosti Mirko Ivanić ‘seli’ iz Novog Sada u Beograd, tačnije Crvenu zvezdu. Međutim, pita se i Vojvodina, još kako…

Povodom tih ‘špekulacija’ oglasio se i novosadski klub, tačnije koordinator za sportska pitanja u Vojvodini, Ljubiša Dunđerski. Njegove reči, reklo bi se, otklanjaju sve sumnje.

– Zbog silnih natpisa u medijima o navodnom dogovoru koji je postignut između Vojvodine i Crvene zvezde po pitanju prelaska Ivanića iz našeg u beogradski tim, kategorično tvrdim, zbog kluba, igrača i celokupne javnosti, da nikakvog dogovora nema, niti je puno priče na tu temu uopšte bilo – rekao je Dunđerski i dodao:

– Kao što je nedavno izjavio i predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović, u ovom trenutku prioritet su nam kvalifikacije za Ligu Evrope, tako da o nekim odlascima iz naše sredine uopšte ne razmišljamo. Ako nekih promena i bude, biće to samo eventualni dolaci, odnosno pojačavanje ekipe Vojvodine – poručio je koordinator za sportska pitanja Vojvodine.

Ako je verovati ovome, saga oko Mirka Ivanića je završena, on će definitivno ostati igrač Novosađana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter