0
Fudbal

MESI OČAJAN: Šta još treba da uradim da bih postigao gol?!

Objavljeno: 27.06.15 u 14:54

Argentina nije efikasna kao što se to od nje očekuje, ali su noćas stigli do polufinala Kopa Amerike pobedom posle jedanaesteraca nad Kolumbijom.

U regularnom delu meča nije bilo pogodaka, iako su ‘Gaučosi’ imali nekoliko stoprocentnih prilika za gol. Odluka je pala na penal-ruletu, a tu su Mesi i drugovi bili srećniji i slavili su prolaz u polufinale. Međutim, najbolji igrač Argentine nije bio previše zadovoljan posle meča, naprotiv.

– Ovo je užasno, ne znam više šta treba da uradim da bih postigao gol za Argentinu. Odigrali smo najbolju utakmicu na Kupu, stvarali smo prilike, a sreću smo imali na penalima. Šteta što nismo dali gol tokom 90 minuta igre – požalio se Lionel Mesi i pored prolaska u polufinale.

U borbi za veliko finale Argentina i Mesi će se boriti protiv pobednika duela Brazil-Paragvaj, dok drugi polufinalni par čine Peru i Čile, a ovde pogledajte zbog čega biste trebali da navijate baš za Peruance.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter