5
Domaći fudbal

GROF BOŽOVIĆ RAZOČARAN: Hoćemo igrače, a pare nemamo

Objavljeno: 27.06.15 u 10:58

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović priznao je da su crveno- zatajili u prelaznom roku pošto su se kasno uključili, ali je i naglasio da klub nema novca za prava pojačanja.

Crveno-beli u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dočekuju kazahstanski Kairat.

Božović ne negira da je verovao da do ovog momenta već moći da računa na pojačanja koje mu je uprava obećala, a za prvo kolo za sada je registrovan samo Jovan Rendulić.

– Zakasnilo se sa prelaznim rokom, i to debelo. Šta da se radi, ne možete se pojačavati bez para. Mi se pojačavamo, pregovaramo, a trenutno je ’lova’ u magli. Mi trenutno pregovaramo sa igračima bez žute banke sa, da parafraziram, 400 evra za prelazni rok. Ko će doći nisam siguran dok ga ne vidim na treningu. Šta je tu je. Samo kažem… – rekao je Božović, prenosi B92.

Tabor kluba s Markane je u petak pojačao Izraelac Idan Vered, koji bi trebalo da bude džoker za utakmicu sa Kairatom.

– Izraelac je dobar igrač, videli smo, a o njemu smo dobili najbolje informacije od ljudi sa kojima je radio i s kojima je igrao. Mislim da može da se brzo uklopi. Što se tiče Parkera, na njega najozbiljnije računam. Po mom mišljenju je odigrao izvanredno poslednju utakmicu, čak sjajno u defanzivi – rekao je Božović.

0
0

5 Komentara

  1. Stizu pare, samo opusteno. Ako bas zapne, ugasicemo klub, pa otvoriti novi kojem cemo dati ime Crvena Zvezda Beograd, koji ce koristiti stadion Rajko Mitic, nakon 5 godina, svi ce zaboraviti sta se desilo, jer narod je ovde kratkog pamcenja.Dugovi ce ostati zakljucani u fiokama.

    0
    0
    Odgovori
  2. grobari, samo komentarisite. vase postenje je nadaleko cuveno. vi franjevci pricate o ceni struje i o penzijama? da imate obraza, ali ha nemate, bili biste manji od makovog zrna…

    0
    0
    Odgovori
  3. Strpi se grofe od Mojkovca dok premijer ne podigne cenu struje ili dok ne krene sa naplatom pretplate za RTS a mogle bi porodilje da se odreknu svojih primanja ili penzioneri

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter