0
Fudbal

SARAJEVO NOVI IZAZOV: Bivši reprezentativac Srbije umesto crveno-belog obukao bordo dres

Objavljeno: 26.06.15 u 15:16

Pre dve sezone bio je nakorak od povratka u srpski fudbal tačnije bio je želja Zorana Stojadinovića koji je tada bio sportski direktor Crvene zvezde, ali do dogovora nije došlo.

U međuvremenu Milan Stepanov je igrao za turski Mersin i kiparsku Omoniju, a od danas je novi član Sarajeva, šampiona Bosne i Hercegovine.

– Nemojte da mi zamerite ja ne volim mnogo da pričam za medije. Više volim da govorim na terenu. U prvom kontaktu sam video sam da su ljudi korektni. Šampion je šampion i to treba da se poštuje. Kroz celu karijeru sam se vodio time da treba uvek davati maksimum i mislim da ovaj klub i ovi igrači tek treba da naprave nešto veliko, rekao je Stepanov na predstavljanju, a prenosi sportsport.ba.

Nekadašnji reprezentativac Srbije iz Vojvodine je otišao u portugalski Porto, ali se tamo nije proslavio pa je usledila selidba u Malagu, a potom u tursku Bursu za koju je igrao dve godine.

U međuvremenu Crvena zvezda je pojačanje na poziciji centarhalfa našla u vidu Zorana Rendulića, a u klub sa Marakane stižu još i nekadašnji levi bek zagrebačkog Dinama, kao i internacionalac iz Izraela, ali zbog pravila UEFA neće moći obojica da igraju u dvoboju sa Kairatom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter