1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ROKADA U ‘VEZI’: Nosilac sredine terena napušta Zvezdu, menja ga svetski šampion?

Objavljeno: 26.06.15 u 23:20

Crvena zvezda priprema se za četvrtak i rani početak sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a već sada se naslućuje da bi posle dvomeča sa Kairatom vezni red mogao da pretrpi značajne promene.

Kako pišu ‘Novosti’, Aleksandar Kovačević će gotovo sigurno napustiti crveno-bele, pošto ima nešto unosnije ponude iz Nemačke i Turske. Odlazak borbenog igrača sredine terena, koji na meču pretrči neretno mnogo više od svih svojih saigrača na terenu, mogao bi da bude veliki udarac za tim Miodraga Božovića, ali se isto tako već sada naslućuje njegova zamena.

U pitanju je omladinski reprezentativac Srbije Saša Zdjelar, koji je još uvek u slavljeničkom raspoloženju posle osvajanja Svetskog prvenstva na Novom Zelandu. On bi mogao da dođe na pozajmicu u Ljutice Bogdana, iz bratskog Olimpijakosa čiji je Zdjelar igrač.

On je prethodne dve sezone provodio takođe na pozajmicama i to u OFK Beogradu, a sada se očekuje da će zameniti Kovačevića u Crvenoj zvezdi i držati sredinu terena zajedno sa saigračem iz zlatne generacije Novozelanđana, Markom Grujićem.

0
0

1 Komentara

  1. U Zvezdi i dalje rade na kvarno. Čuli da se Partizan ineresuje za Zdjelara, pa su sad i oni. Tako je decenijama radila i živjela, baš kao i sada, na jaslama države.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter