2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRI PARTIZANOVA BISERA: Jedan prvak sveta, drugi na splavu, a trećeg nema na mapi sveta (FOTO)

Objavljeno: 25.06.15 u 00:08

Sva trojica su izdanci čuvene Partizanove škole, od sve trojice su se očekivali ili se i dalje očekuju veliki dometi, ali trenutno je samo jedan među njima prvak sveta.

Andrija Živković, Nemanja Radonjić i Danilo Pantić zajedno su odrastali u Partizanu, ali ih je put odveo na različite strane. Živković je sa mladom reprezentacijom osvojio svetski tron, Radonjić je prethodnu sezonu proveo u na pozajmici u Empoliju i blizu je dolaska u Crvenu zvezdu, a Pantić je zbog odbijanja da potpiše novi ugovor sa crno-belima u prethodnoj polusezoni bio „na ledu“.

Sve to u samo nekoliko reči objasnio je Radonjić na svom Instagramu gde je uz fotografiju stavio komentar „Na krovu sveta, splava, ni na mapi.“

 

Na krovu sveta , splava , ni na mapi … 🙏👻😹

A photo posted by NR_7 (@nemanjica_7) on

Za Andriju znamo da je na krovu sveta, za sebe je verovatno namenio splav, dok je Pantić taj koga nije bilo na mapi prethodnih šest meseci.

Partizan je danas ostvario novu pobedu na pripremama, a pogledajte na koji način su se navijači još jednom zahvalili kapitenu Saši Iliću, odnosno kakvo iznenađenje mu spremaju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter