7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OŠTAR ODGOVOR DIREKTORA: Terzić iznerviran zbog priča da je zabranio Ristiću i Joviću da idu na SP

Objavljeno: 25.06.15 u 09:53

Kao što je poznato, fudbalska U20 reprezentacija Srbije okitila se laskavom titula šampiona sveta na nedavno završenom Mundijalitu u Novom Zelandu.

Izabranici Veljka Paunovića savladali su Brazil u velikom finalu sa 2:1 i tako su se popeli na krov planete Zemlje.

Ipak, „Orlići“ su do ovog leta morali da šire krila bez dvojice važnih igrača. Dvojice prvotimaca Crvene zvezde.

Naravno, reč je o megatalentovanom napadaču Luki Joviću i Mihailu Ristiću. Navodni razlozi odustajanja ovih igrača bili su problemi sa povredama.

Međutim već uoči njihovih odkaza šuškalo se da je po sredi zapravo rat koji već neko vreme traje na relaciji Zvezdan Terzić – Tomislav Karadžić, odnosno FSSCrvena zvezda.

Direktor crveno-belih iznerviran je odbacio mogućnost ovakvog scenarija:

– Ne komentarišem gluposti – bilo je sve što Terzić rekao na tu temu, pišu Novosti.

0
0

7 Komentara

  1. Koliko su jadni,bolesni i napaćeni ovi što pominju doping za klince od 18-19 godina!Do su deca koja su rodjenja sa tim talentima, retardi i maloumnici bolesni!A na žalost vaš kvalitet i talenat je jedino da budete glupi i prosti pa da pišete tako jadne i glupe komentare!

    0
    0
    Odgovori
  2. operacija krajnika traje dva dana i ristic je to mogao da uradi kasnije . grujic i jovanovic su rezerve i nisu bitni . ada nije pustio rajkovica bilo bi mnogo providno da se u roku od tri dana svi povrede .

    0
    0
    Odgovori
  3. Falkao je pun steroida i drugih hemikalija koje se koriste za doping i zato nije isao na SP,tamo su kontrole rigorozne i mogli su da ga oderu od kazne a kod nas moze da se drogira do mile volje

    0
    0
    Odgovori
  4. RAJO CARE NA KOJIM SI TI DROGAMA?RAJKOVIĆA SE ČULO JOŠ PRE DVE SEZONE KAD JE POSTAO ŠAMPIN SA U19.ONDA JOS IZ JAGODINE SU GA TRAZILI VELIKANI.

    0
    0
    Odgovori
  5. Cuje ovog Raju Bozovica 😀 , mozda uprava trazi jos jednog napadaca zato sto je potreban ekipi , jer pored Jovica klasican spic igrac je jos samo Orlandic, a tek ovog sto lupa gluposti za doping ne zelim da komentarisem uopste. Ako vec nije zeleo da pusta igrace zasto su onda otisli Rajkovic, Grujic, Stojanovic i Manojlovic ??? Grobari prvo pljuju po Jovicu i Risticu kako veze nemaju da igraju , a sada su odjednom najbolji igraci pa je Terza resio namerno da sabotira reprezentaciju, SMESNI STE 🙂 .

    0
    0
    Odgovori
  6. Naravno da su “povredjeni i bolesni“ jer dopingom dodjes u takvo stanje…ali polako, sve ce se pre ili kasnije saznati…

    0
    0
    Odgovori
  7. Koliku je glupost napravio sto ih nije pustio vidi se u slucaju Rajkovic kome je cena skocila 100% a da nije otisao na sp niko za njega van Srbije ne bi ni cuo. Falkaov otac je poludeo zbog toga i cak je hteo da raskinu ugovor pa zato sada uprava trazi jos jednog spica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter