11
Fudbal

VUČIĆ O SKANDALU NA DOČEKU: Mislim što i svaki građanin Srbije!

Objavljeno: 24.06.15 u 15:54

Frka oko zabrane Savi Miloševiši i Mitru Mrkeli da se poponu na balkon Skupštine za vreme dočeka ‘Orlića’ traje i dalje. Mogli smo da čujemo objašnjenje zašto je do toga došlo, ali i šta bi uradio selektor Veljko Paunović da je zanao za zabranu da se tandem koji je deo uspeha ove generacije nađe zajedno sa njima na balkonu. Mišljenje o spornoj situaciji, zabrani, izneo je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Ako je to istina, to je sramota i skandal, to pokazuje da mi Srbi ne umemo ni da proslavimo ono što je vredno, nego su nam lične sujete ili ne znam koji razlozi važniji – rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

Na pitanje da prokomentariše sukob funkcionera FSS i čelnika gradskih vlasti odgovorio je sledeće:

Ta političko – komesarska saopštenja Toleta Karadžića bolje mi je da ne komentarišem. Mislim da ovo što sam ja rekao misli svaki građanin ove zemlje – zaključio je Vučić.

0
0

11 Komentara

  1. Ne gospodine premijeru , skandal je sto dopustas da ti takvi tipovi koji su unistili TVOJU ZVEZDU vrsljaju po gradskoj upravi i za sve se pitaju e, to je tvoja sramotai samo tvoja gospodine nazovi premijeru!! Cudno je i to , posto si dobro nazovi obavesten da neznas da su upravo gospoda Savo Milosevic i Mitar Mrkela veoma zasluzni za najveci uspeh SRBSKOG fudbala!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ovo je smesno, bez odobrenja vodje mali komesar to ne bi smeo da uradi. nisu se nadali ovakvom odjeku, tu su se preracunali,

    0
    0
    Odgovori
  3. I ja bih voleo da ti UEFA postavi neka pitanja zna se da Vesic bez dopustenja gospodara ovako nesto nebi ni ludilu smeo sam da uradi. Uporedjivati Mrkelu i Savu sa tim covek je samo po sebi smesno.

    0
    0
    Odgovori
  4. Naravno da većina gradjana ove zemlje ima isto mišljenje o Tomislavu Karadžiću.
    Ali bi nas premijer trebalo da povede računa kome kakve funkcije daje i da jednom za svagda skloni ove lopove, za koje takodje znamo šta misli Srbija.

    0
    0
    Odgovori
  5. e što bi voleo da ti uefa i fifa zakuca na vrata bio bi manji od mahovog zrna kao što ides i u njemacku ameriku i druge zemlje ili albaniju,manji si od miša koji se skrije u rupu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter