9
Fudbal

FOTO:STARSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Vesićeva izjava sat vremena pre dočeka je sve rekla!

Objavljeno: 24.06.15 u 16:56

Uspeh omladinske reprezentacije Srbije dosegao je enormne razmere, ali kako to kod nas Srba biva, ništa ne može da prođe bez skandala.

Goran Vesić, menadžer grada Beograda, nije dozvolio potpredsedniku FSS Savu Miloševiću i direktoru mlađih reprezentativnih selekcija Mitru Mrkeli da prisustvuju dočeku omladinske reprezentacije u čijem uspehu su itekako imali udela.

– Gospodin Vesić, gradski menadžer, zabranio je ulaz svim funkcionerima na terasu. Čuli smo njegovu izjavu sat vremena pre početka dočeka na RTS-u. Svima nam je bilo jasno o čemu se radi. Ne znam samo zašto je Vesić odlučio da političare izjednači sa rukovodstvom FSS. Niko od nas iz rukovodstva FSS se ne bavi politikom. Niko od političara nije dao ni dinara pomoći za reprezentaciju koja se pela na Balkon – rekao je Savo Milošević, a prenosi ‘Žurnal’.

Savo Milošević se još jednom osvrnuo na veliku podršku Fudbalskog saveza Srbije, Tomislava Karadžića i Zorana Lakovića, u svim pogledima.

– Izlazili su nam u susret od prvog dana ne samo finansijskim sredstvima. Ponovo se pitam s kojim pravom gospodin Vesić izjednačava sportske funkcionere sa političkim. S druge strane, na terasi su bili i Kurta i Murta. Taj čovek je jad i beda, nedopustivo je da on odlučuje o takvim stvarima. Vesić je zloban, zajedljiv, sujetan, zaista nemam reči – ocenio je Milošević.

Tokom dana se špekulisalo o tome da je Savo Milošević želeo da uđe u fizički sukob sa Goranom Vesićem, na šta je Savo odgovorio:

– Ne bih se sigurno spuštao na taj nivo, gospodin Vesić je ipak, mali čovek – zaključio je Savo Milošević.

Evo kako je reagovao selektor Veljko Paunović na ovaj skandal, kao i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

0
0

9 Komentara

  1. Savo jeste pljuvao Toleta. Kasnije se priključio FSS-u, dobio mjesto direktora mlađih selekcija, doveo Paunovića za selektora koji je ove momke odveo na SP i kasnije osvojio to isto SP. Dakle, možemo reći da se Milošević bar malo iskupio zato što je stao na stranu Toleta.
    E sad, Vesić koji je zabranio njemu i Mrkeli da budu na balkonu u sportu je uradio 2 stvari: u bankrot otjerao KK CZV i nabio joj dug od 16 miliona €. Poslije toga, preko SNS-a ušao u vaterpolo klub koji je do sada 2-3 puta gašen i osnivan novi pod novim imenom CZV Veterani, CZV Beograd i sad ovaj treći kojem je Čeda Jovanović bio sponzor.
    Epilog: i KK i VK su propali, ugašeni, svoje ime su dali privatnim klubovima Nebojše Čovića, Čede Jovanovića i Gorana Vesića.
    Vesić, osim što nema pojma o sportu generalno, ujedno i najveći kompleksaš po tom pitanju. Mislim da je svojim djelovanjem do sada prevazišao i mafijašku pudlicu po tom pitanju.
    Zbog čega ispoljava te komplekse vjerovatno nikada nećemo saznati, ali jedno je sigurno da trava ne raste tamo gdje se on pojavi, a klubovi u kojima je bio funkcioner se odavno ugašeni.

    0
    0
    Odgovori
  2. SAVO tako si pljuvao i Tomu dok ti nije dao funkciju u Fss i sad sre braća ne pljuj i ovog možda će ti i on trebati u budućnosti 😀

    0
    0
    Odgovori
    • Tomu??? Aj idi do toaleta i udavi se u šolji…
      Kada neko lupeta, a nema poima o čemu… SNS mafija…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter