1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADEN DODIĆ: Istrošili smo se gledajući ‘orliće’ na Novom Zelandu!

Objavljeno: 24.06.15 u 08:22

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije završila je neuspešno porazom od Danske 2:0 učešće na Evropskom prvenstvu u Češkoj, a posle nove katastrofalne igre našeg tima u odbrani selektor Mladen Dodić je dao čudnu izjavu.

– Na utakmici, protiv Danske, nije izgledalo toliko loše. U realizaciji, nažalost, nismo bili konkretni, za razliku od protivnika. Drugi gol jer svakako odlučio pobednika. Ne želim nikakav alibi u igračima koji nisu bili ovde, ipak, evidentno je da su sve reprezentacije došle u najjačem sastavu. Ostaje žal da smo mogli bolje. Utakmica protiv Nemačke pokazala je neke dobre strane, ali kasnije su isplivale i mane na površinu – počeo je priču Dodić.

Selektor se osvrnuo i na sastav ekipe koji je odveo u Češku.

– Očekivao sam pored Filipa Đuričića još neke igrače iz A tima. Savez je učinio sve da izdejstvuje dozvolu, ali recimo nemački klubovi nisu dozvoli Filipu Kostiću i Matiji Nastasiću da nam se priključe. Još jedan utisak imam, znam da će možda zvučati neobično, ipak u utakmici protiv Češke izgledalo je kao da smo se „istrošili“ gledajući omladince u jutarnjim satima. Naravno, nije alibi, od srca čestitam „orlićima“ na fantastičnom uspehu, ali da postoji neki problem unutar tima, pokazao bi se i protiv Danske. Konačno, dosta igrača ove selekcije nije imao dovoljnu minutažu u klubovima, što takođe predstavlja otežavajuću okolnost. Ima vremena za analizu, siguran sam, ipak, da će ova grupa u dogledno vreme svakako kucati na vrata A selekcije. Ponosan sam što sam bio na čelu ovog tima – rekao je Dodić, a preneo FS Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter