0
Fudbal

EURO 2015, U-21: Dodić pretumbao tim za Dance

Objavljeno: 23.06.15 u 19:55

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra odlučujući meč za plasman u polufinale Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, koje se održava u Češkoj.

Nakon remija sa Nemačkom (1:1) i ubedljivog poraza od domaćina (0:4) postalo je jasno da je „orlićima“ neophodna pobeda u duelu sa Dancima kako bi uopšte mogli da se nadaju plasmanu u polufinale, pošto im je pored toga neophodno da Nemci savladaju Čehe.

Što zbog suspenzija, što zbog slabije partije u duelu sa Češkom selektor Mladen Dodić je napravio čak četiri izmene u startnih 11.

Na poziciji desnog beka umesto Stojkovića će igrati kapiten Petković, u sredini odbrane umesto Pantića biće Ćirković, Aleksandar Kovačević je zamenio Brašanca na poziciji zadnjeg veznog, dok će Dražić biti levo krilo umesto Slavoljuba Srnića.

Srbija: Dmitrović – Petković, Spajić, Ćirković, Petrović – Kovačević, Čaušić – Jojić, Đuričić, Čavrić – Pešić

Danska: Busk – Šols, Vestergar, Kristijansen, Durmisi – Jonson, Hojbjerg, Tomasoen – Falk, Fišer, Poulsen

Čak i da se naša selekcija ne plasira u polufinale, a osvoji treće mesto u grupi postoji šansa za plasman na Olimpijske igre pošto Englezi ne mogu u Rio jer tamo nastupa selekcija Velike Britanije pa će dve trećeplasirane selekcije igrati baraž meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter