0
Fudbal

Foto: OFK Beograd

DOČEK I NA OMLADINSKOM STADIONU: Romantičari pozdravili zlatni trio (FOTO)

Objavljeno: 23.06.15 u 15:54

Saša Zdjelar, Nemanja Antonov i Milan Gajić su imali fanastičan doček na Omladinskom stadionu, kakav i zaslužuju. U društvu članova Upravnog odbora, Skupštine kluba, sadašnjih i bivših igrača, navijača, radne zajednice i kompletne omladinske škole, ali i prijatelja kluba, upriličen je koktel za zlatne momke sa Karaburme, naravno uz veliki broj predstavnika medija.

Šampione su pozdravile i mlade nade iz omladinske škole, a takođe uz njih su i igrači i stučni štab OFK Beograda, koji su opravdano odsutni, jer su na pripremama u Kanjiži.

Saša Zdjelar je za naš portal rekao da još nije svestan uspeha.

– Nismo još svesni što smo uradili. Napravili smo najveći uspeh u srpskom fudbalu. Dugo vremena će nam trebati da shvatimo.

Kako je bilo sinoć na dočeku u skupštini?

– Sjajno, osećaj je neverovatan. Nisam mogao da verujem da će nas toliko ljudi podržati. Bilo je jako emotivno.

Istekla ti je pozajmica. Gde ćeš nastaviti karijeru?

– Još ništa ne znam. Možda budem u Olimpijakosu, možda odem na pozajmicu… Ko ne bi voleo da igra  u klubu iz Atine, koji spada u deset najboljih u Evropi? – odgovara pitanjem.

Foto: OFK Beograd
Foto: OFK Beograd
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter