3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN DENIS BERGKAMP: Ako postigne tri gola u prvom meču neće morati da putuje avionom!

Objavljeno: 22.06.15 u 23:57

Crvena zvezda dobila je danas ime svog protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a reakcije na taj žreb su bile različite.

Petar Orlandić više se plaši aviona nego protivnika. Naime, momak koji je prošle sezone stigao u Ljutice Bogdana uplašio se dugog leta koji crveno-bele očekuje na putu do Kazakstana.

– Putuje se deset sati?! – u neverici je bio Orlandić.

– Uh, bre, pa ko će toliko da izdrži, ja ne krijem da se plašim letenja avionom. Trebalo bi da smo favoriti i ako smo već domaćini, da tu prednost ljudski iskoristimo. Da pobedimo sa velikom razlikom i mirno uđemo u revanš – rekao je crnogorski napadač, koji izgleda ima istu fobiju kao i legendarni Holanđanin Denis Bergkamp.

Dolazeći sa ručka, saigrač Miloš Cvetković ponudio mu je zanimljivo rešenje.

– Orlanda, daj tri komada u Beogradu, pa ne moraš ni da putuješ tamo. Mi ćemo da završimo posao u revanšu – rekao je u šali Cvetković.

Ovde pogledajte kakva je reakcija Miodraga Božovića na žreb, kao i kako je trener Crvene zvezde proslavio današnji rođendan.

0
0

3 Komentara

    • Podbradak?? Hoćeš da kažeš da je dečko debeo?? Mali je prespreman, bez grama sala ako te to zanima. Nemojte takve stvari da pričate ako ne znate.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter