0
Evropske lige

ZAVRŠEN POSAO: Mandžukić potpisao za još jači napad Juventusa!

Objavljeno: 22.06.15 u 20:07

Nekadašnji napadač Zagreba, Dinamo Zagreba, Volfsburga, Bajern Minhena i Atletiko Madrida, potpisao je danas ugovor sa šampionom Italije i finalistom Lige šampiona.

Mandžukić je sa Juventusom potpisao ugovor na četiri godine, a transfer je vredan 19 miliona evra i on će biti uplaćen kroz tri rate. Svoju sreću ne skriva i još jednom je podsetio da je to klub o kojem je maštao od malih nogu.

– Karijeru sam počeo u Marsoniji, koja takođe nosi dresove crno-belih boja. Čak smo i nosili originalne Juventusove dresove, samo je grb bio naš. Jako sam srećan što sam ponovo u crno-beloj kombinaciji i što sam došao u veliki klub kao Juventus. Nadam se da me trener dobro poznaje i da će znati da izvuče maksimum – poručio je Mandžukić.

U prethodne dve sezone čak četiri puta je igrao protiv Juventusa, dva puta pre u dresu Bajerna, kada je postigao gol na Juventus areni, a dva puta u dresu Atletiko Madrida.

– Dobro poznajem igrače Juventusa, ima kvalitetnu ekipu. Pokušaću da se što pre uklopim, nadam se da ću biti što više golova, ali na prvom mestu je uspeh Juventusa – rekao je Mandžukić po dolasku u Torino.

Hrvatski reprezentativac je treće pojačanje šampiona Italije u ovom prelaznom roku, a prethodno su dres stare dame obukli Sami Kedira i Paulo Dibala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter