8
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KAKO TO SHVATITI: Pantić se zbog nečega kaje, da li zbog Mundijalita ili Partizana? (FOTO)

Objavljeno: 22.06.15 u 16:25

Iako je bio deo generacije koja se prekjuče okitila titulom pravka sveta, Danilo Pantić nije putovao na Novi Zeland zbog suspenzije Fudbalskog saveza Srbije. Mladi fudbaler je zimus odbio da potpiše novi ugovor sa crno-belima i zbog toga nije igrao čitavu polusezonu.

On je danas dočekao omladince u Staroj Pazovi.

– Svojim drugarima sam čestitao i porukama odmah posle utakmice. Nisam bio sa njima, iako osećam kao da sam bio deo svega toga… Mnogo mi je bilo žao što nisam bio učesnik završnog turnira, ali osećam se kao da sam i ja osvajač zlatne medalje. Drago mi je što su napravili ovoliki uspeh, ovo je ogroman uspeh za celu naciju – rekao je Pantić novinarima, a prenosi Žurnal.

Foto: Facebook, Danilo Pantić
Foto: Facebook, Danilo Pantić

Pantić jeispratio sve mečeve vršnjaka, najteže mu je bilo u četvrtfinalu protiv selekcije SAD. Imao je i dirljivu poruku po završetku finalnog susreta, a na pitanje ‘Da li bi sada išta promenio da može’, odgovorio je:

– Ne bih se vraćao unazad… Sigurno je da bih najviše voleo da sam bio tamo. Ali, nije bilo do mene. Bilo je stvari koje su se iskomplikovale. Kajem se zbog Svetskog prvenstva, zbog ostalih stvari ne – zaključio je Pantić.

Da je na vreme razmišljao o Mundijalitu i o tome koliko bi mu to takmičenje značio, verovatno ne bi postupio tako kako je postupio…

 

0
0

8 Komentara

  1. Sad placi,pohlepno deriste!… Ni mi se ne kajemo(Partizan) sto ces na kraju ostati samo ime koje je moglo biti veliko!.. A sad adio luzeruuuu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada stigne prva plata od Čelsija, kupi repliku trofeja, pa se i dalje tripuj kako si zaslužan za isti… 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter