0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U NOVOJ ULOZI: Dragan Mladenović se vraća u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 21.06.15 u 11:46

Nekadašnji fudbaler i trener mlađih kategorija u Crvenoj zvezdi Dragan Mladenović vraća se u svoj klub, ponovo u radu sa mladim nadama, ovog puta na funkciju direktora omladinske škole.

Dragan Mladenović dugo je bio jedan od najglasnijih kada je u pitanju kritikovanje rada omladinske škole Crvene zvezde, a sada će imati priliku da ispravi sve što, po njemu, nije valjalo, piše ‘Mondo’.

Mladenović je prethodnih dana nekoliko puta razgovarao sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, a kako je dogovor o saradnji postignut, narednih dana se očekuje njegova promocija na mesto direktora omladinske škole gde će zameniti Srđana Vasiljevića kome je istekao ugovor.

Najveće zamerke omladinskoj školi od strane javnosti, navijača i rukovodioca kluba bile su na račun preranog odlaska mladih igrača iz kluba, tačnije, odlazak pre bilo kakvog nastupa u prvom timu Crvene zvezde.

Tek od prošle godine kvartet Luka Jović, Mihailo Ristić, Vukašin Jovanović, Marko Grujić prekinuo je tu tradiciju, a ovog leta moglo bi još nekoliko izdanaka omladinske škole da bude prekomandovano u prvi tim crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter