0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

‘MISTER’ U DELIRIJUMU: Suze same idu, puno mi je srce!

Objavljeno: 21.06.15 u 09:40

Poslednji od selektora ‘A’ reprezentacije koji je napravio uspeh vredan pomena jeste Radomir Antić koji je oduševljen nastupima ‘Orlića’ na Mundijalitu i njihovim osvajanjem pehara najboljih na svetu.

Radomir Antić je poslednji odveo prvi nacionalni tim na neko veće takmičenje, bilo je to Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, a posle ovog velikog uspeha ‘Orlića’ na Novom Zelandu ne skriva svoje oduševljenje.

– Uživao sam dok sam gledao utakmicu sa Brazilom. Fantastičan osećaj! Momci su se bez lošeg gesta tokom mesec dana takmičenja popeli na krov sveta. Uz ogroman uspeh, imponuje i način na koji su stigli do njega. Svaka čast još jednom – ponavljao je Antić posle ovog neverovatnog uspeha srpskog fudbala.

Antić i Veljko Paunović imaju posebnu vezu, oduvek je ‘Antara’ bio ‘očinski’ nastrojen ka omladinskom selektoru, posebno u poslednjih šest godina, od smrti njegovog oca Blagoja Paunovića.

– Godinama živimo zajedno i ovaj Veljkov uspeh doživljavam na poseban način. Evo, sad mi suze idu, toliko sam srećan. Puno mi je srce zbog načina na koji se Paunović bavi strukom, uz sjajnu motivaciju i ambijent u ekipi – ‘očinski’ je govorio popularni ‘Mister’.

Ono što ovom trofeju daje posebnu draž, ako je to ikako moguće više, jeste što su ‘Orlići’ do trijumfa došli posle četiri uzastopna produžetka, što dovoljno govori o njihovom karakteru.

– To je kvalitet više, dokaz da dečaci uz kvalitet imaju besprekornu dozu borbenosti i veru u sebe i sjajno ponašanje na terenu i van njega. Čestitam im od srca – zaključio je Radomir Antić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter