0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Paragvaj i Urugvaj miroljubivo do nokaut faze, novi minimalac ‘Gaučosa’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.15 u 08:45

Noćas su se u prvenstvu Južne Amerike igrale dve utakmice, obe u okviru grupe B. Prvo su Paragvaj i Urugvaj podelom bodova obezbedili plasmane u narednu fazu, da bi nešto kasnije Argentina, ponovo pobedila ‘samo’ sa 1:0, ovog puta Jamajku.

Oba gola danas videli smo u prvom poluvremenu i oba gola su postignuta glavom nakon kornera. Prvo je Himenez postigao gol na asistenciju Sančeza za Urugvajce, dok je Paragvaj izjednačio golom Bariosa na asistenciju Beniteza.

(youtube / Copa America 2015)

Paragvaj je tim remijem samo na par sati preuzeo prvo mesto, ali ne zadugo, pošto je nešto kasnije Argentina trijumfovala nad Jamajkom, obezbedivši sebi prvo mesto, a Jamajčanima kartu za povratak kući.

Jedini gol na meču delo je Gonzala Iguaina u 11. minutu, a iako su ‘Gaučosi’ imali dosta prilika da i ubedljivije slave, nisu mnogo ‘zapinjali’, pa sa prve pozicije dočekuju četvrtfinale Kopa Amerike. Iza njih je Paragvaj, dok će se Urugvaj dalje plasirati kao jedna od dve trećeplasirane reprezentacije sa najboljim učinkom.

(youtube / Copa America 2015)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter