3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA POBEDA CRVENO-BELIH:Četiri komada u mreži Krke (FOTO)

Objavljeno: 20.06.15 u 20:24

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu na pripremema u Sloveniji pošto su danas u Novom Mestu savladali domaću Krku sa 4:0 (1:0).

Trener MIodrag Božović je pružio priliku gotovo svim igračima odnosno u dva poluvremena igrale su dve potpuno različite postave, a otežvajuća okolnost bio je raskvašen teren pošto je sat vremena pred utakmicu počela da pada kiša koja je stala neposredno uoči početka prestala.

Zvezdu je u vođstvo doveo Gavrić još u 12. minutu pošto je sa peterca sproveo loptu u mrežu posle asistencije Cvetkovića. Uprkos terenskoj inicijativi do odmora je ostala minimalna prednost Zvezde na snazi, ali je Avramovski već na otvaranju drugog dela igre posle solo prodora drugi put savladao golmana slovenačkog tima.

Treći pogodak postigao je Luka Jović udarcem sa bele tačke u 82. minutu i to nakon što je baš on srušen u kaznenom prostoru Krke. Smao četiri minuta kasnije mrežu slovenačkog tima pogodio je i Aleksandar Katai koji je takođe sa kreča bio precizan, a penal je dosuđen zbog igranja rukom protivničkog igrača.

Crvena zvezda:


I poluvreme:
Kahriman, Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković, Ahčin, Risić, Stojanović, Živković, Gavrić i Orlandić

II poluvreme:
Vićić (od 77. minuta), Iličić, Marinković, Mbođ, Đorđević, Stojković, Avramovski, Katai, Jovović, Parker i Jović

0
0

3 Komentara

  1. Neka Falkao trese mreze iz penala protiv Krke a njegovi vrsnjaci prvaci sveta…tako je to kada imas za predsenika kriminalca pa nije hteo da ga pusti samo da bi naudio Toletu Karadzicu jer je ocekivao debakal sampiona

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovedite OFANZIVNOG desnog beka !!! Koji zna da napravi višak, nije Cvetković tog kalibra ( dobar je dečko to stoji ali nije klasa ), treba nam neko kao nekada što je igrao Dudić ( bek, ne half )ili Basta !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter