2
Fudbal

FOTO: fss.rs

EMOTIVNO: Selektor Srbije Veljko Paunović zlatnu medalju posvetio pokojnom ocu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.15 u 11:00

Ljudi moji da li je to moguće? Ludnica! Srbija je prvak sveta. Koliko je našim igračima značila zlatna medalja i koliko je ovaj tim disao za našu zemlju govore i suze radosnice posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

Posebno je emotivna bila proslava svetske titule selektora ‘orlića“ Veljka Paunovića, koji je trijumf nad brazilom posvetio svom pokojnom ocu i velikom fudbalskom radniku Blagoju Paunoviću. Šef stručnog štaba je zaplakao, a potom visoko uzdignute ruke pokazao ka nebu. Zlatnu medalju je posvetio čoveku pored kog je naučio prve fudbalske korake i sa kojim je pekao zanat i danas postao jedan od najperspektivnijih trenera planete. Bravo, Veljko!

(Izvor: Vine/MazkaraMagika)

0
0

2 Komentara

  1. VELjKO HVALA TI ZA SVE A TEBI BLAGOJE HVALA STO SI NAM PODARIO OVAKVOG STRUCNJAKA NEKA TI JE VECNA SLAVA LEGENDO

    0
    0
    Odgovori
  2. PAUNU OD PAUNA , veljko hvala ti za sve … osvetlo si obraz ocu ( kakav otac … takav je i njegov sin… ), svim paunovicima , svim partizanovcima , svim srbima i onim kojima je Srbija na srcu . jos jednom HVALA TI .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter