8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

USPELO UBEĐIVANJE: Zvezda dovodi ‘biser’ Vojvodine?

Objavljeno: 19.06.15 u 11:40

Kako Žuranl nezvanično saznaje Mirko Ivanić bi mogao da bude novo pojačanje Crvene zvezde.

Naime, mladu reprezentaciju Srbije, čije je član vezista Vojvodine, posetio je u Pragu potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza i navodno je razovarao sa igračem o mogućem transferu. Vojvodina i Zvezda su se dogovorili sve oko prelsaka, a sad ostaje da kaže „da“ Mirko Ivanić.

Navodno, vezista Vojvodine vaga ponude iz inostranstva, a ako ne pronađe adekvatan „ino“ angažman preseliće se na stadion „Rajko Mitić“.

Crvena zvezda je do sada dovela dva pojačanja Renudlića i Kataija, dok se iznenada na pripremama pojavio i otpisani napadač Džouš Parker.

0
0

8 Komentara

  1. Na igraču je da odluči velika stvar ako dođe,mislim da treba vratiti mladog Luku Lukovića u Zvezdu bili su strašan tandem,Parkera najuriti ili ga dati lalatoviću ili vratiti nazad odakle je došo(još se i čudi što mu je propao transfer u Rubin-sahranjuje babu 3meseca)Silvinjo nimalo naivan fudbaler,žao mi Onjila(ali bi možda dobar potez bio i Portugalac dobro se otvara,ima dobro postavljanje u 16metara.Radonjića obavezno dovesti to je pravi igrač vredeće 10 mil.eu sigurno

    0
    0
    Odgovori
  2. Doktore zaboravio si da u ministarstvo ubacis najvaznijeg srafa crveno bele vlade a to je Covke -Naocaric Gledic on moze da bude ministar otimacine imovine hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  3. Dokle bre vise sada su poceli i nasilu da teraju da igraju za njih, prvo su na silu potpisivali igraci da nece tuziti za svoje pare, pa potpisivali da se odricu plata kao Lazovic i para od transfera odnosno oprastali su im igraci dugove, odnosno ostavljali pare-koje su zavrsavale u tudje dzepove, i sada ovo jurnjava po sveu i ometanje rada reprezentacije kako bi se decko na silu naterao da igra za njih.Sramno je pre svega i ispod casti klub kao zvezda da moli nekoga da igra i ekipi kod, njih.Dugovi za porez od 400 i kusur miliona smanjeni dvadeset puta, od cijih para gospodo, dugovanja smanjena za deset milki evrica od cijih para gospodo, grof doveden \, verovatno sa grofovskom paltom od cijih para gospodo, avion vlade srbije isao po grofa – ko je platio troskove gospodo,-luka jovic nije sa drugarima vec u Bjeljini na turniru prijateljstva, i sada moze na pripreme, mihailo ristic operise krajnike, pa koga vi zavrcete gospodo, – idu izbori i ajmo sada AV predsednik, dr. Poternica premijer, Toncezic ministar finansija , Kokezic ministar pravde, zatim promena statuta, promena grba i himnne i idemo crveno bela drzava-jedna zemlja, jedan vodja , jedan klub

    0
    0
    Odgovori
  4. Sramota je sta aktuelna vlast radi,preko noci postavljaju uprave CZ,prisiljavaju Gasprom da zarad raznih olaksica(najmanja rudna renta u Evropi) daje novac unapred za sponzorisanje kluba bez da im reklama na Zvezdinim dresovima donosi ikakav profit.Premijer postavlja svoje ljude od poverenja da upravljaju klubom,ubedjuje trenera Bozovica da sedne na klupu,za igrace Partizana kaze da imaju dve leve noge(gle cuda Zivkovic i Saponjic nas odvedose u finale svetskog prvenstva za mlade).Zvezda i pravi zvezdasi moraju biti svesni da ce kada ova vlast jednoga dana ode i istrazi se poslovanje kluba otreznjenje biti bolno!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter