1
Fudbal

FOTO: Fejsbuk/Fudbalski savez Srbije

SRBIJO, SPREMI GRLA I DLANOVE: U ponedeljak svi ispred Starog dvora – oni su to zaslužili!

Objavljeno: 19.06.15 u 17:47

Dok svi očekuju sutrašnje finale sa Brazilom (subota, sedam ujutru), veliki broj ljubitelja fudbala nada se i očekuje doček naših junaka. Kako god da se završi finale sa Brazilcima, oni su naši zlatni momci i imaće adekvatan doček pred Beograđanima, ali i simpatizerima iz regiona.

Predsednik beogradskog parlamenta Nikola Nikodijević potvrdio je ono što cela Srbija očekuje u danima opšte euforije povodom velikog uspeha omladinske fudbalske reprezentacije. Doček naših ‘Orlića’ je zakazan za ponedeljak u 20 časova ispred Starog dvora u Beogradu.

– Zaista osećamo potrebu da se tim sjajnim, mladim momcima koji su uradili puno na promociji svoje zemlje i doneli puno radosti u prethodne dve sedmice, odužimo na način na koji smatramo da zaslužuju – rekao je Nikodijević.

Nikodijević je dodao i da uvek veruje u pobedu, te da ‘onaj ko ne veruje ne treba ni da izlazi na teren da igra’. Takođe, treba reći da u pripreme dočeka su se uključili i Fudbalski savez Srbije i druge sportske organizacije.

Ovde pročitajte našu najavu ovog velikog finala.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter