4
Domaći fudbal

FOTO: www.crvenazvezdafk.com

ZA POŠTOVANJE DELIJA: Katai se odrekao 300.000 evra samo da bi igrao Zvezdu

Objavljeno: 18.06.15 u 10:09

Ekipa Crvene zvezde pre nekoliko dana počela je sa pripremama za narednu sezonu u kojoj će izabranici trenera Miodrag Božovića pokušati da se vrate na šampionski presto.

Uz to, crveno-beli će, po svim dostupnim informacijama, moći da računaju na evropsku licencu, pa će igrati i kvalifikacije za Ligu Evrope.

Momak koji je prošlu sezonu proveo na stadionu „Rajko Mitić„, kao pozjamljeni igrač Olimpijakosa, Aleksandar Katai, izrazio je želju da ostane u klubu.

Imao je ovaj krilni napadač određenih problema sa grčkim klubom, ali je sporazumno raskinuo ugovor sa ekipom iz Pireja, pa se naknadno priključuje četi Grofa Božovića.

Kako bi ostao u ekipi iz Ljutice Bogdana, Katai je morao da se dogovori s čelnicima Olimpijakosa, a to je, prevedeno, značilo i orpost duga u visini od 300.000 evra!

Svakako, potez vredan svakog respekta navijača.

 

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Uz Lazovica i Ristica najbolji Zvezdin igrac u drugom delu sezonu, a sam kraj sezone ubedljivo najbolji. To ce potvrditi svako ko se iole razume u fudbal. Neki su mu zamerali da ima preku narav i da nema motiv da igra za Zvezdu ali ovim potezom dokazuje upravo suprotno , bar sto se motiva tice. Svaka mu cast, od mene ima veliki rispekt, a ja od njega ocekujem najvise u iducoj sezoni kad prodje pripreme sa Zvezdom, klasa je on za nasu ligu …

    0
    0
    Odgovori
  2. Njemu ce taj novac biti isplacen kod nas i jos ce da igra a u Olimpijakos ne bi mogao ni na tribine. E sada po meni za taj novac mogli smo da dovedemo 100 puta boljeg igraca ili dati sansu Vukanu ili Grujicu,nasoj deci

    0
    0
    Odgovori
  3. To ( 300 000 ) ce platiti CZ, odnosno svi mi poreski obaveznici!!! Kao sto placam stvaranje kluba Fmp-Cz i smnjanje duga i funkcionisanje FK CZ.

    0
    0
    Odgovori
    • Isto kao sto sam i ja placao za Zemunelo,kao i pre par godina preko racuna za struju i kao sto i sada placam za Bozinova i ostala vasa silna pojacanja koja ste doveli i koja cete dovesti a kukate kako drzava samo Zvezu pomaze!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter