3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA URADIŠE PARTIZANU: Otkriveno za koju siću je prodat Andrija Živković, ali i još neke začkoljice!

Objavljeno: 18.06.15 u 13:22

Andrija Živković je uvek u žiži, što zbog dobrih igara u dresu Partizana i sada u deresu omladinske reprezentacije Srbije na Mundijalitu, što oko silnih zavrzlama oko prava. Međutim, nema više nikakvih dilema. znalo se da je bivša uprava Partizana prošlog leta sklopila posao sa Investicionom fondu Pinija Zahavija oko prava na Andriju Živkovića. Sada je otkriveno koliko tačno dobija Partizan.

Sadašnji potpredsednik Partizana Milorad Vučelić proučio je ugovor mladog Živkovića, a ono što je shvatio šokiraće sve pristalice crno-belih. 

Prava na Andriju Partizan je prodao Investicionom fondu Pinija Zahavija za samo MILION I PO evra i procenat od narednog transfera.

– Sve je tako. Ima tu još začkoljica, kao što su penali koje bismo morali da platimo ako ga zadržimo ovog leta. U ugovoru se pominju i pojedini klubovi u koje bi Živković mogao pod ‘određenim’ uslovima: Benfika, Apolon – kaže Vučelić za „Sportski žurnal“.

Iako je poslednji u n izu klub koji se interesuje za Živkovića Čelsi, za sada crno-beli nemaju zvaničnih ponuda. Jedino je Benfika posle večitog derbija nudila pet miliona evra.

Podsećamo, Živković je za Partizan od 2012. do kraja ove sezone odigrao 66 utakmica i postigao 12 golova. Takođe, 

Živković je za prvi tim Partizana od 2012. godine odigrao 66 utakmica i postigao 12 golova. Takođe, najmlađi je debitant u istoriji reprezentacije Srbije, debitovao je kada je imao samo 17 godina i 93 dana. Bilo je to u oktobru 2013. godine, na meču protiv Japana u Novom Sadu.

Andrija blista na Novom Zelandu, a evo i kako.

0
0

3 Komentara

  1. Ovo je postao trend u nasem fudbalu, kad igrac treba dobro da se proda navodno je prodat nekom fondu za sicu, pa jer moguce da verujemo u to !? Pitam se samo ako je srpski Falkao prodat investicionom fondu zasto ga toliko forsiraju_ Bolje je forsirati igrace na kojima mozes da zaradis, ili se varam!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Прво научите да урадите копи-пејст како треба са других сајтова па онда причајте о Живковићу!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo Ana nije bas logicno, kako ja ako je igrac prodat tim … kako se vec zovu nije bitno, Partizan placa penale ako ga ne prodaju ovog leta?
    Koliko se razumem u svjinske odnose ako imas pravo na nesto ( ne mislim na Zivkovica jer on je humanoid) nego na Ugovor kojim se regulisu prava igraca onda se Partizan vise nista ne pita!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter