0
Fudbal

Foto: FSS

PAUNOVIĆ: Maštali smo i o balkonu, ‘Orlići’ su junaci nacije!

Objavljeno: 18.06.15 u 16:58

Selektor Veljko Paunović prokomentarisao je narednog rivala reprezentacije Srbije, selekciju Brazila, sa kojom će se njegovi puleni sastati u finalu Mundijalita. Takođe, iskoristio je priliku da se zahvali svim navijačima koji u Srbiji već nedeljama ustaju rano ujutru kako bi gledali ‘Orliće’ na SP za igrače do 20 godina.

– Do nas svakodnevno dopire dovoljno informacija da shvatimo koliko su ljudi u Srbiji srećni zbog nas i koliko nas vole. Rekao sam igračima da oni donose radost svom narodu i da ne postoji ništa lepše od toga da budete heroji svoje nacije. Čuli smo da nam se sprema doček na balkonu Skupštine grada i to je nešto o čemu smo svi takođe maštali. Nadamo se i verujemo da ćemo izneti na balkon i pehar prvaka sveta – naglasio je Paunović.

U finalnom duelu sa Brazilom oba selektora moći će da računaju na sve igrače, jer su se pojedinačni kartoni izbrisali pre polufinalne utakmice, tako da suspendovanih igrača nema.

U našoj ekipi na lakše povrede su se žalili Sergej Milinković-Savić, Andrija Živković i Mijat Gaćinović, ali medicinska struka u sastavu doktor Pavle Maksimović i fizioterapeuti Viktor Vujošević i Srđan Branković svakodnevno čini čuda i u najbržem roku osposobljava i oporavlja naše mlade fudbalere, tako da će oni svi biti na raspolaganju selektoru u subotu.

Karte za finalnu utakmicu U-20 Prvenstva sveta su retkost u Oklandu, jer je prema navodima organizatora kompletan kapacitet rasprodat još pre dve nedelje i očekuje se da na tribinama stadiona „North Harbour“ bude prisutno preko 20.000 gledalaca.

FIFA je, na zahtev naše delegacije odvojila i jedan kontigent za naše navijače, ali to svakako neće zadovoljiti kapacitete srpske dijaspore čiji su predstavnici najavili dolazak u velikom broju.

Prisetite se šta je rekao Radomir Antić, ali i Dejo Savićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter