1
Domaći fudbal

PARTIZAN PREDSTAVIO NOVOG ŠTOPERA: Ne znam ko je Kleo, ali bi Markinjos napravio čudo!

Objavljeno: 18.06.15 u 18:15

Fudbalski klub Partizan predstavio je četvrto pojačanje ovog leta štopera Fabrisija Silvu Dorneljasa člana Bragantina pozajmljenog crno-belima.

Brazilac je odmah po dolasku na Taru istakao da je došao u veliki klub u kome će ostaviti dubok trag.

– Znam da je Partizan veliki klub. Utisci su sjajni. Znam da je Žuka igrao ovde i da je bio miljenik navijača. Iz iste smo menadžerske agencije i verujem da ću ostaviti bolji utisak od njega i da će me pristalice Partizana brzo zavoleti. Za sunarodnika Klea nisam čuo, ali ako dovedete Markonjosa, mogu slobodno reći da ste doveli veliko pojačanje – rekao je Dorneljas na predstavljanju.

Brazilac je dobio broj 44, igra Partizanna poziciji štopera, a dobro se snalazi na mestu levog beka.

– Igram na poziciji štopera, mada su me treneri stavljali i na levog beka. Zbog toga sam promenio mnogo klubova – rekao je momak koji je u karijeri igrao za Flamengo, Paranu, Hofenhajm, Palmeiras, Kruzeiro, Paranense, Vasko, Vitoriju, Fluminense i Bragantino.

Novinari su pitali Fabrisija Silvu Dorneljasa da prognozira ishod finala SP za igrače do 20 godina i da prokomentariše igre Srbije, što je on učinio na simpatičan način.

– Sve je to lepo, ali na kraju ćemo mi Brazilci pobediti!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter