0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘ORLIĆI’ OVO NISU NI POMIŠLJALI: Antić otkrio kako se u Kini prati Srbija i za koga se raspituju

Objavljeno: 18.06.15 u 14:19

Ljubitelji fudbala se sa nostalgijom prisećaju vremena akda je seniorska fudbalska reprezentacija Srbije zaista igraal fudbal, i to lep fudbal, podr rukovodstvom Radomira Antića. od tada, jedine svetle tačke su EP u Litvaniji  i Mundijalito na Novom Zelandu.

A SP za igrače do 20 godina i meč sa Malijem nije propustio ni Antić, trener kineske Hebeje.

Naravno da sam gledao, ali ne samo ja, već cela Kina. Bio je prenos utakmice na CCTV 5+, a to je vrlo gledan program ovde – počeo je priču z ‘Kurir’ iskusni stručnjak.

Utisci su baš sadržajni. Iza svega stoji fantastična atmosfera, koja je očigledna. Već na početku utakmice, kod akcije prilikom izvođenja auta, videlo se koliko se ozbiljno bavimo detaljima, takve stvari nam i donose uspeh.

O njegovom pulenu Veljku Paunoviću ima samo reči hvale, ai šta bi drugo mogao da kaže?!
Videti Veljka kako aplaudira igraču posle promašenog jedanaesterca na prethodnom meču, protiv Amerikanaca, to samo po sebi mnogo govori.

Ali…

Kao i uvek, dobar rezultat će nas podeliti. Sprski fudbal odavno nije pod kontrolom. Zvali su me iz San Sebastijana da pitaju za Živkovića, jer ovaj rezultat nije neprimećen. Svakako da nam je uspeh izuzetno potreban. E, sad, da li ćemo to na pravi način iskoristi, videćemo – završio je Antić.

A kada već spominjemo Živkovića, navijači Partizana ne mogu da se pomire sa poslednjom informacijom u vezi sa ovim igračem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter