0
Fudbal

FOTO: www.uefa.com

MANDIĆ: Na Novi Zeland smo došli po zlato, na korak smo od njega!

Objavljeno: 17.06.15 u 21:56

Prvotimac omladinske reprezentacije Srbije i jedan od najstandardnijih fudbalera na Mundijalitu na Novom Zelandu oduševljen je, kao i svi njegovi saigrači, ali i cela Srbija, uspehom koji su ostvarili današnjom pobedom.

Ne treba podsećati da je Srbija jutros u Ouklendu savladala Mali sa 2:1 posle produžetaka. Gol odluke postigao je Ivan Šaponjić, a njegov kolega iz napada Staniša Mandić kaže da mu sve ovo deluje kao u bajci.

– Finale svetskog prvenstva, pa to zvuči kao da ste u bajci. A onda još za trofej protiv Brazila. Mislim da nismo ni svesni šta smo do sada uradili i šta nas čeka za nekoliko dana. Na Novi Zeland smo došli po zlatnu medalju i na korak smo do ostvarenja cilja – rekao je Mandić za sajt Čukaričkog, čiji je fudbaler.

Mandić nije uspeo da postigne gol protiv Malija, iako je u 13. minutu imao fenomenalnu priliku kada je sa desetak metara šutirao na gol bez golmana, ali se na gol-crti isprečio Kulibali.

– Uspeli smo ponovo da pobedimo Mali na turniru i to je uglavnom vrlo teško i veoma retko. Utakmica je bila zahtevna psihički i fizički. Da smo u prvih tridesetak minuta stekli dva, tri gola prednosti, a mogli smo, susret bi imao sasvim drugačiji tok. Kvalitetan meč, nema šta. Jak tempo, mnogo trčanja i na kraju smo morali sve da rešimo tek u produžetku – istakao je Staniša Mandić.

Srbija finale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina igra u subotu ujutru od sedam sati po srednjeevropskom vremenu.

Ovde pogledajte kako  je izgledalo slavlje u svlačionici, a ako niste videli pogledajte i kako se slavilo zajedno sa navijačima koji su se okupili u velikom broju u Oklandu. Proverite da li se prečka na jednom od golova još uvek trese.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter