7
Domaći fudbal

Foto: Instagram

URNEBESNI MBOĐ POTPUNO IZDOMINIRAO: Kako Zvezdin Senegalac imitira Acu Stojanovića? (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.15 u 18:35

Iako nije igrao previše za Crvenu zvezdu u prethodnoj sezoni, mi smatramo da su crveno-beli napravili fenomenalan potez kada su doveli Mamadu Mbođa, upravo zbog ovih stvari.

Navikao nas je mladi Mbođ na urnebesne šale, kako na svoj, tako i na tuđ račun, ali izgleda da njegovoj duhovitosti nema kraja. Naime, šaljivi Senegalac napravio je parodiju na, sada već, čuvenu proslavu komentatora RTS-a Aleksandra Stojanovića po ulasku naših omladinaca u polufinale Svetskog prvenstva.

Pošto je Mbođev Senegal takođe u polufinalu i igraće protiv Brazila, Zvezdin štoper se nada da bi i on mogao da proslavi na identičan način ulazak njegovih sunarodnika u finale.

Probajte da se ne nasmejete, jer u izvedbi genijalnog Mamadu Mbođa to zvuči ovako:

 

A video posted by Papi Mbodj (@mamadou_mbodj) on

– Oooooooooooo, Senegal u finaluuuu! – rekao je Mbođ i tako je nastao novi hit na društvenim mrežama.

0
0

7 Komentara

  1. Selegal? Decko lepo kaze Senegal. Ne vidim odakle vam ideja da ce pogresno izgovoriti ime svoje zemlje koje se, inace, gotovo da sam siguran, na svakom jeziku izgovara isto. Nema potrebe za filovanjem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Trebali bi da promenite ime u FK Cirkus Kolorado i da izvodite ovakve tačke na vučićevim proputovanjima… Kad za fudbal niste, možete zasmejavati narod…

    0
    0
    Odgovori
    • Cirkus!? Dok se najpametniji medju vama skida go pred decom i zenama, na poluvremenu utakmice, tebi je ovo cirkus??? Stidi se!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Bitno je da ste vi svu kulutu ovog sveta popili, udarate pesnic
      Igraca s ledja, gadjate stolicama, telefonima, pustate na poluvremenu romake pesme, skida ju vam se idoli goli pred zenama, decom pred cel javnoscu, nosite na konferencijama majce koje vredjaju pritivnike….sta vise da nabrajam, to ate vi, to je vas CV

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter