0
Fudbal

FOTO: fss.rs

‘ORLIĆI’ PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA: Kada smo već ovoliko dogurali, nemamo nameru da se zaustavimo!

Objavljeno: 16.06.15 u 16:42

Levonogi ‘udarači’ u našom omladinskoj selekciji prenose optimizam koji vlada u našem taboru i najavljuju borbu do poslednjeg daha protiv opasne selekcije Malija.

Jedan od najboljih pojedinaca našeg tima na ovom šampionatu jeste Andrija Živković, momak koji je napravio pravi bum u grupnoj fazi i pogurao Srbiju do ove faze takmičenja.

– Predivan je osećaj biti polufinalista šampionata sveta, mislim da u ovom trenutku još nemamo dovoljno vremena da o tome razmišljamo jer se fokusiramo na predstojeću utakmicu – rekao je Živković.

‘Orlići’ su podigli Srbiju na noge, odavno se srpska javnost nije ovoliko radovala utakmicama fudbalske selekcije. Samim tim, porasla su i očekivanja.

– Ova grupa momaka je to zaslužila i kada smo govorili da možemo nešto ozbiljno da napravimo, nije bilo mnogo onih koji su u to stvarno verovali. Bili smo čvrsto ubeđeni, da je ovo takmičenje naša velika šansa i da je ne smemo ispustiti. Stigli smo do same završnice i sada nemamo nameru da stanemo – dodao je Živković.

Još jedan levonogi fudbaler, koji je eksplodirao na ovom Svetskom prvenstvu je Nemanja Antonov, levi bek koji neretko kidiše na gol protivnika i sa pozicije krila.

– To što smo pobedili Mali u grupi pokazuje da imamo kvalitet i da smo verovatno bolji tim, ali svesni smo da to moramo da dokažemo još jednom u utakmici koja ima mnogo veći ulog i u kojoj nema popravnog ispita. Oni su u međuvremenu napravili odlične rezultate, eliminisali su dve ozbiljne selekcije i pokazali da sa njima nema šale. Mi verujemo u sebe, ali znamo da za pobedu moramo da pružimo maksimum, da igramo na istom nivou kao što smo to do sada radili – rekao je Antonov.

Utakmica polufinala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina između Srbije i Malija igra se u sredu ujutru od 9:30 po srednjeevropskom vremenu, a pre toga od šest sati igrače Brazil i Senegal.

Srbijo, budi uz svoje junake, a do tada uživajte uz novu himnu naših ‘orlića’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter