0
Fudbal

MIGUEL HERERA: Meksiko može mnogo

Objavljeno: 16.06.15 u 09:09

Nakon sjajnog meča koji je publici oduzimao dah, selektor Meksika Miguel Herera istakao je da je uveren da njegovi momci mogu da naprave fantastičan rezultat na „Kopa Amerika“.

Uprkos činjenici da su Meksikanci imali status apsolutnog autsajdera na ovom meču, oni nisu dozvolili favorizovanom domaćinu da obraduje svoje navijače.

– Moja ekipa ima stvarno dobar stva. Bili smo bolji rival u prvom poluvremenu. U drugom smo malo pali. Dozvolili smo sebi enormne greške kod njihovih golova, ali Meksiko koji se danas prezentovao javnosti može da uradi velike stvari. U poslednjem meču ćemo igrati na pobedu i prolaz dalje – poručio je Herera.

Heroj Meksika bio je Matijas Vuso koji je postigao dva gola, uključujući onaj koji je njgovom timu doneo bod. Takođe, on je prekinuo golgeterski post dug 300 minuta.

– Pozvao sam fudbalere koji daju golove. Nažalost, protiv Bolivije nismo bili ubedljivi, ali smo danas pokazali da posedujemo napadački mentalitet. Sve to nam se vratilo kroz ove golove – istakao je strateg Meksika.

Meksiko će u poslednjem kolu Grupe A igrati sa Ekvadorom, dok će Čile odmeriti snage sa Bolivijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter