0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN RENDULIĆ: Izabrao sam Zvezdu zbog Grofa!

Objavljeno: 15.06.15 u 14:42

Crvena zvezda je danas predstavila novo pojačanje Zorana Rendulića koji je medijima objasnio zašto se odlučio za crvenu, a ne za crnu stranu Topčiderskog brda.

– Privukla me je veličina kluba, naravno, ali i to što dugo poznajem šefa Božovića. Dok sam bio u Francuskoj, hteo je da me dovede u Rusiju. Znam dosta igrača tako da mi neće trebati mnogo da se prilagodim, kao i to što znam šta šef od mene traži. Ne bih se mnogo bavio pisanjima po novinama, imao sam u srcu želju koja se dodatno pojačala dolaskom Božovića – počeo je priču Rendulić, a potom je nastavio sa pohvalama na račun Crvene zvezde:

– Prve impresije su da sam došao u najveći klub, ne samo u Srbiji. Još mi je sve ovo novo, iako sam dugo igrao u inostranstvu, a i u Čukaričkom u prethodnih šest meseci, mislim da mi je ovo najbolji potez u karijeri. Mislim da sam u najboljim godinama da napravim pravi potez i da pomognem Zvezdi da se osvoji titulu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević je istakao da uskoro treba očekivati nove potpise.

– Biće pojačanja, polako, nećemo da žurimo. Sutra krećemo na pripreme, i Miodrag Božović želi da osmotri situaciju i dodatno se upozna sa igračima. Nećemo kasniti sa pojačanjima, sve će biti urađeno na vreme – istakao je Raosavljević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter