5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Želimo ‘Orlića’ sa Novog Zelenda, ali on je druga opcija

Objavljeno: 15.06.15 u 18:13

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da su crveno-beli zainteresovani za transfer omladinskog reprezentativca Srbije Nemanje Antonova.

Ipak, operativac crveno-belih istakao je da je prioritet na poziciji levog beka dolazak Milana Rodića iz Zenita.

Beogradski mediji preneli su danas da će Antonov biti drugo pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku, posle štopera Zorana Rendulića iz Čukaričkog.

– Milan Rodić nam je prva opcija za levog beka. Potreban nam je igrač na toj mestu koji ima izbalansiranu ofanzivu i defanzivu, fizički moćan, ali i dobar u skoku zbog prekida. Ako ne uspemo da ga dovedemo, sigurno ćemo se ozbiljno fokusirati na Nemanju Antonova – rekao je Terzić.

Čelnik Zvezde nedavno je izjavio da je Zenit otežava dolazak Rodića na pozajmicu, što bi moglo da ubrza razvoj situacije sa Antonovim.

Antonov pruža odlične partije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu za igrače do 20 godina, gde će Srbija igrati u polufinalu protiv Malija.

Blizu crveno-belog dresa je i vezista Vojvodine Marko Ivanić, koga želi i ‘večiti rival’, kao i bivši omladinac Partizana, a sada igrač Rome, Nemanja Radonjić.

Ko stavlja naredni paraf? Antonov, Ivanić, Radonjić ili neko četvrti?

0
0

5 Komentara

  1. na sledecim izborma AV predsednik, dr. Poternica premijer, Covke Naocaric Gledic-minstar finansija, Kokezic- ministar uprave, Toncezic ministar socijalni i eto nase republike crvene bele boje i spas za nas, posle sledi promena ustava-statuta- promena zastavew i grba i tako jedan covek, jedna drzava jedan klub – i sport pod okrljem mafije hahahahahaha-imamo para koliko hocemo i radimo sta hocemo mi smo zakon i to je to

    0
    0
    Odgovori
  2. Od cijih para dr. Poternica ako se sme znati, placate i realizujete te transfere, i kolika je plata tim pojacanjima i Grofu po nadimku trebalo bi da ima i grofovsku platu, ili ce oni svi ziveti samo od vazduha i ljubavi prema zvezdi-da li ce i dalje AV da bude glavni sponzor kluba od narodnih para-dokle vise ovako ima li neke inspekcijske sluzbe u ovoj zemlji srbiji da ispita sve te mutne radnje i kod vas i kod partizana i da jednom kaze stop marifetlucima i sve one koji to rade smeste u KAFEZ gde im je i mesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter