0
Domaći fudbal

POLAKO SVI PALE MOTORE: Jagodina počela pripreme sa 40 igrača

Objavljeno: 15.06.15 u 21:07

Fudbaleri Jagodine počeli su pripreme za novu sezonu, a na prozivci novog trenera Milojka Gošića pojavilo se 40 igrača.

– Impozantna brojka, nećemo nikome uskratiti ambicije, ali rezultat je broj jedan i na to ćemo se orijentisati. Želim da do početka prvenstva 18. jula najbolje iskoristim vreme i izaberem najbolje – rekao je Gošić novinarima na stadionu.

Prema njegovim rečima u ekipi mora da dođe do smene generacije, pošto je došlo do određenog pada motivacije.

– Jagodina je trofejna generacija, za kratko vreme napravljen je fenomenalan rezultat, ali postoji period uspona i stagnacije. Veliki svetski klubovi to brže pređu, dok je drugima potreban mali predah. Kod Jagodine je došlo do malog pada motivacije, potrošenosti energije, i sad smo u momentu kada moramo da krenemo na novi put – rekao je Gošić.

Gošić je ocenio da je „dobit za klub“ to što ga vode ljudi u kontinuitetu i velikog iskustva i da iz tog razloga očekuje dobre rezultate.

– Sistem takmičenja je promenjen, imamo veći broj utakmica i zato nam je potreban veći fond igrača. Niko neće dostići pravu formu, nije to moguće za ovo vreme – zaključio je Gošić.

Fudbaleri Jagodine će bazični deo priprema provesti na Zlatiboru.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter