0
Fudbal

FOTO: www.uefa.com

SRCE KAO KUĆA, JAČE OD GRČEVA I ISKAKANJA ZGLOBA: Igrali smo svi kao jedan!

Objavljeno: 14.06.15 u 19:02

Sa Novog Zelanda nam stižu samo lepe vesti. Jutros su naši Orlići sa 6:5, posle penala, savladali SAD i plasirali se u polufinale Mundijalita. 

Napadač Čukaričkog Staniša Mandić pružio je još jednu odličnu partiju na šampionatu, ocenivši da „orlići“ treba do kraja šampionata da ostanu jedinstveni i da neće biti problema.

Igrali smo svi kao jedan, naravno da sam zadovoljan ishodom. Bilo je teško u početku utakmice, ali smo uspeli da se vratimo na našu igru. Zadovoljan sam i svojom igrom sem tim penalom koji sam promašio, ali svakom može da se desi. Ne treba se ostvrtati mnogo, glavu gore, bitno da smo prošli dalje –  rekao je mladi napadač. Dodao je da je igrao pod grčevima od 80 i nekog minuta i da mu je dva puta tokom utakmice iskočio zglob, ali da je bandaž to ublažio i pomogao da izgura do kraja.

Srbija se u polufinalu sastaje sa Malijem u sredu, 17. juna od 9.30. 

Protiv Malija nas očekuje teška utakmica u polufinalu. Izbacili su Nemačku koja je važila za favorita za osvajanje prvenstva. Samo da se držimo kao i do sada i ne bi trebalo da bude problema. Daćemo sve od sebe da pobedimo – rekao je Mandić.

Komentator Aleksandar Stojanović je izazvao veliku pažnju i van okvira naše zemlje, prenosivši jako srčano meč. Orlići su slavili onako kako dolikuje, a bilo je i neke jako zanimljive priče u toku penal serije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter