0
Fudbal

MIGUEL HERERA: Nerešen rezultat nije loš za Meksiko

Objavljeno: 13.06.15 u 10:03

Selektor fudbalske reprezentacije Meksika, Miguel Herera, nije nezadovoljan epilogom prvog susreta svog tima u okviru Grupe A na Kopa Amerika.

Kao što je poznato, selekcija Meksika podelila je bodove sa Bolivijom, pošto je meč završila fudbalski najnepopularnijim rezultatom od 0:0.

– Naravno da smo želeli pobedu. Izašli smo na teren kako bismo pronašli put do trijumfa. Ali, kada se podvuče crta, nerešen ishod nije loš rezultat zbog toga što smo imali nula bodova, a sada imamo jedan bod. Čile i Ekvador još nemaju ništa – objašnjava Herera.

– Pokušali smo mi da ostvarimo bolji rezultat, trudili smo se, ali nismo odigrali najbolje. Nismo imali sreće ispred protivničkog gola i jako smo svesni toga – naglasio je selektor Meksika.

Problem za Meksiko mogla bi da bude povreda kapitena, Rafe Markeza koji je teren napustio u 64. minutu žaleći se na zdravstvene tegobe.

– Osetio je neki bol u nozi, pa nije želeo da rizikuje. Zbog toga sam ga izvukao napolje. Još ne znam kakva je situacija, moraćemo da sačekamo detaljne analize lekara – podvukao je Herera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter