3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ODBIO: Drinčić imao skroman zahtev za ostanak u Humskoj, crno-beli nisu želeli da ga ispune

Objavljeno: 12.06.15 u 14:34

Sada već bivši vezista Partizana Nikola Drinčić novi je član Makabija iz Haife, a moglo je da bude drugačije da je uprava srpskog šampiona imala malo više takta.

Naime, prema informacijama kojima raspolaže Sportski žurnal bivši crnogorski reprezentativac tražio je da mju plata i u narednoj sezoni bude ista i da bui u tom slučaju opstao u Partizanu.

U upravi su očigledno bili složni u oceni da je 11.000 evra mesečno previše pa je Drinčić odlučio da prihvati ponudu Izraelaca koji su mu praktično duplirali platu odnosno ima 250.000 evra po godini.

Dva Brazilca su trenutno najaktuelnija kada su u pitanju crno-beli, jedan je navodno na korak od dolaska, dok se drugi ljubazno zahvalio na ponudi.

0
0

3 Komentara

  1. Predobar za prekide, partizan je sa njim opasan al bukvalno iz svakog prekida, i mozda bi uvaljao neki gol u evropi iz tih topovskih prekida, ovako ce gol razlika biti sa nula postignutih golova, uprava napolje!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter