8
Domaći fudbal

FOTO: www.record.xl.pt

ON JE POKVARIO POSAO: Bivši trener Zvezde stopirao transfer Brandaa u Partizan

Objavljeno: 10.06.15 u 11:11

Defanzivac Belenensea, Gonzalo Brandao, kako stoje stvari, neće preći u tabor Partizana.

Velika želja trenera Zorana Milinkovića, koji je pre nekoliko dana javnosti saopštio da pregovri sa Brandaom ne idu u željenom smeru jer ovaj defanzivac konstatno menja uslove u pregovorima, na kraju balade ipak neće potpisati za tim iz Humske.

Kako saznaje list Sport, glavni razlog za ovakav scenario jeste nekadašnji šef struke Crvene zvezdePortuglac, Sa Pintu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mrštio se i na Marakani: Sa Pintu

Naime, bivši šef struke crveno-belih susreo se sa svojim sunaronikom i nije mu ispričao niti jednu pozitivnu stvar vezanu za Srbiju. Zapravo, piše Sport, portugalski stručnjak na sva usta je „napljuvao“ Srbiju i na taj način je odbratio Gonzala Brandaa od dolaska u tabor šampiona JSL.

Nakon susreta sa Sa Pintuom, Brandao se samo zahvalio Partizanu na itneresovanju i odbio ponudu.

Portugalac koji je iz Srbije pobegao glavom bez obzira, preuzeo je tim Belenensesa, čije boje brani i Brandao, a zatim je igraču intenzivno suflirao i govorio mu kako u našoj zemlji vlada rasulo.

Iz tog razloga je defanzivac momentalno odustao od gotovo dogovorenog transfera, prenosi ovaj dnevni list.

0
0

8 Komentara

  1. Penzioner je izgleda izlapeo,ne seca se osnivanja JSD,najveceg zla srpskog sporta od svog postanka.Njegovo cedo je formirano u ZG,od strane poglavnika Tudjmana a na njegovom celu su bili sve sami sveci,poput Jove Popovica generala,Mirka Marjanovica,Curkovica,Zecevica i Bjekovica,koje su navijaci jurili go….vim motkama,pa krem poput Djurica frizure,Rase Babica,Dacica,sadasnjeg Popovica,sponzore i navijace da ne pominjem,sve uzorni gradjani sa podebljim dosijeima,koje im je cistio Ivica Slobin poletarac.Ovo je samo kap u moru jer ako bi nabrajao sve persone i kriminalne radnje,kojim su se bavili,izvan i u klubu,trebalo bi mi previse vremena i prostora.Sto bi rekli vasi Topalovici,ko je vas poznavao,ni pakao mu nece tesko pasti.

    0
    0
    Odgovori
  2. ISTINA; radi ISTINE … javi se dr . MICKU. dr. micko najbolje govori o svemu sta se desava u nas … a kako stvari stoje … ni dr. micko vam pomoci nece moci . puno pozdrava tebi i svim ovima sto vas u poslednje 3 godine odusevljavaju i u svemu podrzavaju … da bi taj zadatak bio uspesno uradjen … ONI potegose za onim najvaznijem : ZAKONE. sdcz, njene klubove i onaj klub u zelezniku sto kupi ime i grb kkcz stavise MIMO SVAKOG ZAKONA NA TERENU I VAN NJEGA .da te pitam : imali iko u upravama i oko uprave tako pametne, postene, patriote-uticajne ljude … NEMA !!! ljude poput : dzajica, milojevica, terzica,covica, kokeze, tonceva, antica, bajatovica, knezevica, … savetnika vesica . sve sama elita Srbije a tome kad dodas sipatizere : babica, gasica, gradonacelnika maolg … sponzore kao : industrija mesa “ MATIJEVIC “ , “ IDEA „- todoric “ KNEZPETROL“ … i navijaca sa severa … sa svom medijkom pratnjom … bas , bas, … sve je jasno …

    0
    0
    Odgovori
  3. PAZI OVOG „SRBIJA“ KO JE BRE SO**NO UZ VUCICA?NAJVECI LAZOV I PREVARANT KOJI POSTOJI!JEDINO STO SE SLAZEM SA TOBOM JE DA NI PREDHODNI NISTA NISU BOLJI, NITI CE IKO KO DODJE NA VLAST..

    0
    0
    Odgovori
  4. @PENZIONER
    Očigledan primer bivšeg pripadnika JNA,koji je morao da navija za najomraženiji klub u Srbiji.Dokaz da niko od vas ne može biti dobar čovek,čim je izabrao taj klub da navija za njega.Drmaju te kompleksi od Zvezdine veličine i svoje zlobe.Čovek je stranac i rekao je istinu,kako je on doživeo a naš fudbal i odnosi u njemu jesu takvi kako ih je opisao.Da nije tako,zar bi tvoj mali klub bio ovoliko puta prvak zadnjih godina.Sigurno nebi jer je samo tako navikao,da pliva u mulju i bavi se zakulisanim radnjama.

    0
    0
    Odgovori
  5. Kako ono kaže onaj re**rd: „zvezda najveći brend i ponos poštene (Vučićeve) Srbije“! axaxaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori
    • Ponos je nešto,što vi partizanovci nikad nećete imati i saznati šta je to.Osuđujete čoveka stranca,koji je bio par meseci u Srbiji i rekao istinu o odnosima u našem fudbalu i to upakujete sa Zvezdašima i Vučićem.Poštena Srbija jeste uz Vučića i Zvezdu jer je on mnogo pošteniji od pređašnih političara a Zvezda je oduvek najveći brend Srbije i tako će ostati.Dok ste vi i dalje lažni moralisti i licemeri svetskih razmera.

      0
      0
      Odgovori
  6. Nije pogresio, kada je dosao sa pinto u zvezdu videlo se da covek voli svoj posao i da zna kako se to radi. Kada je video kakva je situacija i kakva je uprava u zvezdi a cela srbija kakva je, on je pobegao opravdano. A kad vidim ove nase trenere oni bi ostali do zadnjeg dana, odu samo kad ih oteras bukvalno zato sto su 0.

    0
    0
    Odgovori
  7. ko god da prodje kroz RUPU , taj se inficira i od dobrog – zdravog coveka postaje : bolestan, pakostan, zlonameran, … sad vidite vi koji RUPU hvalite i njome se ponosite … kakav glas o Srbiji i srbima saljete u svet . ako je ovo tacno ?! a zasto NE bi bilo ?! ovo je ipak istina !!! tako je to : kad ih ovde vlast i mediji od osnivanje pa sve do danas ( 60 i vise godina …) , lazu o velicini kluba i znacaju RUPE , kao brenda . u isto vrema se cuti o : DUGOVIMA, UPLATAMA i ISPLATAMA … KO TO I NA KOJI NACIN … PLJACKA DRZAVU SRBIJU I NACIJU . ako ovo sto nam dolazi iz sveta i pored velike cenzure nije dovoljno da narod vidi koje nas ZLO snadje iz te RUPE … sta jos treba…???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter