0
Evropske lige

VOLI DA PARTIJA: Bivši Realov as slavio sa Barsinim igračima i nije platio – ni cent!

Objavljeno: 08.06.15 u 15:56

Zanimljiva vest stiže iz nemačkih medija – nekadašnja velika zvezda Real Madrida Mesut Ozil u subotu uveče slavio je sa igračima Barselone titulu u Ligi šampiona, a sve troškove pokrio je Nejmar – jedan od heroja subotnjeg finala.

Kako prenosi pouzdani list Bild, Mesut Ozil i Julijan Draksler, koji se nalaze na pripremama sa selekcijom Nemačke, pridružili su se fudbalerima Barselone u noćnom klubu u Berlinu.  

Zanimljivo, dok je igrao za Verder iz Bremena, Ozil nije mogao da sakrije simpatije prema katalonskom klubu, postojale su i njegove fotografije u bordo-plavom dresu, zbog čega je imao manji problem kada se preselio u Real Madrid 2010. godine.  

Ova vest zabrinula je navijače Arsenala, pošto za Ozila odavno bije glas da voli da “partija“, zbog čega je navodno i Karlo Anćeloti prestao da računa na njega po preuzimanju Real Madrida.

Ozil Barsa fan

Inače, Bild navodi još jednu stvar – Ozil je celu noć “partijao“, a nije potrošio niti jedan evro, navodno je Brazilac Nejmar pokrio sve troškove te večeri. Nije ni čudo, dao je gol u finalu, ukupno sedam od četvrtfinala do meča sa Juveom i završio prvi na listi strelaca LŠ zajedno sa Mesijem i Ronaldom…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter