3
Domaći fudbal

ROBERT PROSINEČKI: Zvezdo, dokle da čekam?

Objavljeno: 08.06.15 u 22:01

Legenda Crvene zvezde i selektor Azerbejdžana Robert Prosinečki upitao je upravu crveno-belih koliko još da čeka na novac koji mu se duguje.

Hrvatski stručnjak je na klupi našeg najtrofejnijeg kluba sedeo od 2010. do 2012. godine, osvojio je Kup Srbije, ali se nije prijateljski oprostio od crveno-belih jer mu se duguje novac. Ipak, kako kaže Zvezdi ne može da zameri ništa, jer mu je mnogo dala, ali je razočaran u ljude koji vode tim iz „Ljutice Bogdana“.

– Na Zvezdu ne mogu da budem ljut, jer mi je mnogo dala dok sam bio igrač. A i ja sam valjda njoj nešto dao iz tog vremena. I da znate da nemate dobru informaciju, jer mi ovih dana svašta poturaju. Jednostavno, razočaran sam u neke ljude – rekao je Prosinečki za Novosti i nastavio:

– Vrlo dobro se zna da mi Zvezda i dalje duguje novac od ugovora. Doživeo sam na toj adresi mnogo lepih stvari i kao igrač i kao trener, ali sa te adrese godinama nema nikakvog odgovora na moje pozive. Ja nemam problem ni sa jednim čovekom u Zvezdi, a oni se ponašaju kao da imaju veliki problem sa mnom. Poslednje što sam ih pitao je koliko još treba da čekam. Ostalo se sve zna. I koliki je dug i od kada čekam.

Robert Prosinečki se samo nasmejao na konstataciju pojedinaca da nije veliki zvezdaš.

– E, to je taj apsurd… Treba li ja da dokazujem koliki sam zvezdaš. Znam šta se priča i kakva se atmosfera stvara kada u nekim klubovima pomenete klub. U redu… Evo, ja neću da dižem prašinu, ali samo postavljam jednostavno pitanje: koji je rok do kojeg će Zvezda ispuniti svoje obaveze iz ugovora? Da li je to pitanje teško? – istakao je Robi.

0
0

3 Komentara

  1. Ајде не трућајте и не правите се паметни.Роберт Просинечки је исплаћен пре месец дана у целости што је потврдио и његов адвокат.Дакле ФК Црвена звезда Робију не дугује ништа.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter