3
Domaći fudbal

ŽELI U ZVEZDU, ALI… Crveno-beli pre crno-belih

Objavljeno: 07.06.15 u 23:08

Tokom poslednja dva prelazna roka odnosno već punih godinu dana priča se o tome da bi mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao da pojača Crvenu zvezdu, ali svaki put bi se uoči same realizacije transfera desio potpuni preokret.

U zimskom prelaznom roku gotovo sve je bilo završeno, ali je Rade Krunić a kraju iz Donjeg Srema otišao u čačanski Borac sa kojim je uspeo da izbori opstanak u Jelen Superligi.

Talentovani vezista se već rastao sa crveno-belim „zebrama“, ali sve su prilike da ipak neće pojačati crno-bele „zebre“ odnosno ekipu Udinezea kao što se pričalo prethodnih dana.

– Sigurno je da napuštam Borac iz Čačka. Gde ću, zaista ne znam. Da ste me pitali pre deset dana ja bih vam rekao inostranstvo, ali ponovo su se neki zlobni ljudi umešali pa mi se sada čini da sam dalje od jake lige nego ranije, rekao je Krunić u izjavi za Novosti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler je potvrdio da su ga u svoje redove zvala sva četiri srpska kluba koja će igrati u evrokupovima.

– Tako je, ali kad zove Crvena zvezda onda se zna ko ima prioritet. Ja nikad nisam krio da sam zvezdaš i da mi je velika želja da jednog dana zaigram na „Marakani“. Bio sam otvoren u razgovorima sa čelnim ljudima Zvezde i rekao im da moram da sačekam pet-šest dana i rasplet sa inostranim klubom. Ako to otpadne, onda sam najbliži Zvezdi.

Nije tajna da novi trener Miodrag Božović želi Krunića u svom timu, a ono što je već sada izvesno je da će Vladimir Jovović potpisati trogodišnji ugovotr sa klubom, a u planu je da na Marakanu stigne Milan Rodić i da sa Olimpijakosom bude postignut dogovor oko otkupa ugovora Aleksandra Kataija.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter